BERICHT AAN ONZE KLANTEN

We realiseren ons dat het voor iedereen onzekere en ongekende tijden zijn, vooral voor kleine ondernemers. We willen laten weten dat wij er voor je zijn en dat we doorwerken met oog voor de veiligheid van ons team en klanten.

Hieronder vind je informatie die nu wellicht van pas komt: veelgestelde vragen, hulpmiddelen en meer. We willen ook graag van je horen hoe het gaat. We hebben informatie toegevoegd hoe je in contact kunt komen met ons en met collega-ondernemers. 

We zijn ons ervan bewust dat de situatie onvoorspelbaar is en voortdurend verandert. We doen ons best om er voor je te zijn en je ondertussen op de hoogte te houden.

Zoals altijd willen we je ervoor bedanken dat je een trouwe klant bent.  

Zorg goed voor jezelf.

Het team van Vistaprint


Meldingen & updates

Vistaprint-updates (voor het laatst bijgewerkt: Dinsdag 07/04/20)

Drukkerij:Onze drukkerij is operationeel en klaar voor jouw drukwerk. De veiligheid en gezondheid van onze werknemers is daarbij onze hoogste prioriteit.
Bezorging: Onze bezorgservice levert volgens schema. Let op welk adres je kiest als bezorgadres, als jouw bedrijf momenteel gesloten is.

Veelgestelde vragen


V: De maatregelen zijn in elk land anders. Kan ik nog producten bestellen en bezorgd krijgen? 
De diensten van Vistaprint blijven over de hele wereld actief en ons team blijft samenwerken met externe bezorgdiensten om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig en op tijd wordt bezorgd.

 
Bekijk alle veelgestelde vragens

Ideeën en tips

We lichten een paar artikelen uit die aangeven wat je nu kunt doen.
We horen graag van je.

We weten dat iedereen het nu niet makkelijk heeft. We horen graag wat voor informatie je nu goed zou kunnen gebruiken.

Of het nu gaat om advies van andere bedrijfseigenaren, hulp bij het ontwerpen van je website of tips om je sociale media effectiever te gebruiken, we zijn er en we luisteren naar je.

E-mail ons op wijsteunenkleineondernemers@vistaprint.nl

Extra hulpmiddelen

Handige informatie voor ondernemers: