Loading...

Contour fotostickers

Bewaar stralende glimlachen, grappige gezichten en meer met de contour fotostickers van VistaPrint. Professioneel uitgesneden met opties voor mensen, huisdieren en groepen. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Verander kiekjes en selfies in uitgesneden stickers voor laptops, waterflessen en meer

  • 6 formaten 
  • Afwijkende, uitgesneden vorm 
  • Waterbestendig wit kunststof 
  • Gemakkelijk te verwijderen backing 
  • Plaklaag laat geen vlekken na 
  • Levendig, full-colour drukwerk 

Maak stickers van kiekjes
Op zoek naar een manier om je spullen persoonlijker te maken? Onze gepersonaliseerde contour fotostickers zijn een leuke manier om een speciaal accent toe te voegen. Plak een kaart dicht met een zoenend gezicht of versier een fotoalbum met stickers van de mensen die erin staan. Waar je ze ook op plakt, zoals een notitieboek of telefoon, deze uitgesneden stickers zijn een ideale manier om die favoriete mensen, huisdieren en groepen in het zicht te houden.

Aan te passen met elke foto
Of het nu een gekke selfie is die je bestie stiekem gemaakt heeft met jouw telefoon of een foto van je hond met een hoed op, wij kunnen van je favoriete foto's stickers maken die je bijna overal kunt gebruiken. Onze waterbestendige contour fotostickers zijn geschikt voor binnen en buiten, laten geen vlekken na en zijn beschikbaar in 6 formaten. Ideaal als klein cadeautje, om je kantoor op te leuken of gewoon voor de lol.

Simpel, gemakkelijk ontwerpproces
In onze ontwerpstudio kun je een foto uploaden en personaliseren met een achtergrondkleur en een afsnijlijn. Je ontvangt van ons stickers waarmee je ze aan het lachten kunt maken. En vergeet niet dat we je graag helpen. Voor hulp of inspiratie kun je contact opnemen met een van onze ontwerpers. Klik gewoon even op 'We helpen je graag' rechtsonder in de ontwerpstudio.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten