Verder naar hoofdinhoud

Geboortekaartje

Laat de wereld kennismaken met je kleintje via zelfontworpen geboortekaartjes. Bekijk aanpasbare ontwerpsjablonen in allerlei stijlen, verschillende papiersoorten en nog veel meer. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 4 formaten
  • 8 papiersoorten beschikbaar
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Wil je een nieuw familielid verwelkomen? Gefeliciteerd! We helpen je graag om het blije nieuws te delen, met een unieke set geboortekaartjes. In onze collectie geboortekaartjes vind je allerlei opties, allemaal volledig aanpasbaar aan jouw stijl en smaak. Je bepaalt zelf of je een foto wilt toevoegen en deelt zoveel details als je zelf wilt op een prachtig stukje papier.

Klaar om te ontwerpen? Je kunt al onze ontwerpen voor geboortekaartjes in de ontwerpgalerij vinden. Je kunt alle opties bekijken of filteren op kleur, thema en meer. Als je het juiste sjabloon gevonden hebt, helpen we je alle details toe te voegen die je wilt in onze ontwerpstudio. Je hoeft alleen je ontwerp te perfectioneren, dan zorgen wij voor de rest. We zorgen dat je geboortekaartjes professioneel geprint, verpakt en verzonden worden. Zodat jij je prachtige nieuws met de wereld kunt delen zodra je ze ontvangt.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten