Loading...

Deze gepersonaliseerde kartonnen bekers trekken met elke slok de aandacht.

  • NIEUW: Graspapier als optie beschikbaar
  • 5 formaten, van 100-400 ml
  • Enkelwandige optie voor koude dranken
  • Dubbelwandige optie voor warme of koude dranken
  • Bestelhoeveelheden van 1 tot 7000
  • Gemaakt van composteerbaar of recyclebaar materiaal
  • Keuze uit 3 soorten deksels met drinkgaatje (apart verkrijgbaar)

Opmerking: PE-gecoate bekers moeten voorzien zijn van het logo "Product bevat plastic" conform de richtlijn voor kunststofproducten voor eenmalig gebruik. Voor onze 'puur papier'-optie is dit logo niet vereist. Zie de veelgestelde vragen voor meer informatie.

Marketing onderweg Wegwerpkoffiebekers zijn een uitstekende manier om je merk te promoten en nieuwe mogelijkheden te creëren voor Insta-waardige meeneemdrankjes. Tegelijkertijd bied je klanten, werknemers of gasten een handige manier om van hun drankje te genieten. 5 verschillende formaten, zodat er voor vrijwel elk drankje een goede optie is. Er zijn enkelwandige opties voor koude vloeistoffen en dubbelwandige opties die koffie en thee warm houden zonder dat jij je vingers verbrandt. En met bestelhoeveelheden van 1 tot 7000 stuks kun je het aantal bestellen dat je nodig hebt, hoe groot of klein je bedrijf ook is.

Keuze uit innovatieve materialen
Onze bekers zonder plastic hebben een speciale coating op waterbasis als vloeistofbarrière. En doordat ze gemaakt zijn van een stevige papiersoort, zijn deze composteerbare bekers van goede kwaliteit. Ze verliezen hun vorm niet en scheuren niet sneller dan een gewone kartonnen beker. Bovendien kun je ze thuis composteren. We hebben ook een PE-gecoate wegwerpoptie die zelfs nog beter bestand is tegen vocht en vet. Beide opties zijn zowel enkelwandig als dubbelwandig verkrijgbaar.

Gemakkelijk rondom bedrukt ontwerpproces
Upload om te beginnen je eigen ontwerp of kies een van onze aanpasbare sjablonen, waaronder opties voor koffiebars, zakelijke evenementen en verjaardagsfeesten. Controleer je ontwerp vervolgens in 3D om te zien of alles klopt en laat de rest aan ons over. Als je wilt, kun je op de betaalpagina optionele bekerdeksels van composteerbaar karton of recyclebaar plastic toevoegen aan je aankoop. (Houd er rekening mee dat sommige deksels niet voor elk formaat beschikbaar zijn.) Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je gepersonaliseerde kartonnen bekers, neem dan gerust contact met ons op.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Kartonnen bekers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten