Loading...

Wandkalenders

Bonusaanbieding voor identieke Wandkalenders: 1 bij -20%, 2-4 bij -30%, en meer bij -40%


Geef een attent cadeau waarmee ze het hele jaar overzichtelijk kunnen houden. Ontdek gepersonaliseerde wandkalenders voor 2024 met full-colour drukwerk op hoogwaardig papier. FSC®-gecertificeerd product. Details bekijken

Fetching compatible options
Maten en formaten
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Geniet elke maand van favoriete herinneringen met gepersonaliseerde wandkalenders voor 2024.

 • 4 formaten
 • 2 papiersoorten
 • Diverse achtergronden en clipart
 • Sterke spiraalbinding
 • Foto's scherp afgedrukt in full colour FSC©-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Een voordelig en populair cadeau
Ligt het aan ons of zien kalenders met heel veel herinneringen er echt beter uit? Wandkalenders met foto's bieden een handige manier om speciale momenten en favoriete foto's te laten zien terwijl je je voorbereidt op het komende jaar. Het leukste gedeelte? Onze bedrukte kalenders zijn voordelig geprijsd, dus je kunt gemakkelijk cadeaus voor je hele team bestellen.

Veel manieren om te personaliseren
Met 4 formaten en een groot aantal ontwerpen en lay-outs kun je een fotokalender maken die niet alleen bij je stijl en je ruimte past, maar ook bij je planning. In de ontwerpfase kun je tekst of illustraties toevoegen aan belangrijke datums, zoals verjaardagen en jubilea. En als je ergens vragen over hebt of hulp nodig hebt bij het ontwerpen, dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar. Hoe je je kalender ook bewerkt, alles wordt gedrukt op papier uit verantwoord beheerde bossen.

Intuïtief ontwerpproces
We hebben onze studio geüpdatet, zodat je nu nog gemakkelijke je kalender kunt ontwerpen. Kies eerst een sjabloon. Daarna kun je dat in onze ontwerpstudio aanpassen met foto's, datums en meer. Als je klaar bent met ontwerpen, zorgen wij er daarna voor dat je wandkalender professioneel gedrukt en verpakt wordt. We hebben ruim 20 jaar ervaring in het maken van bedrukte kalenders, dus we weten tamelijk zeker dat je tevreden zult zijn over het eindresultaat. Maar als je dat om wat voor reden dan ook toch niet bent, dan lossen we het op.

Klantbeoordelingen

134 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  83
 • 4 Sterren
  28
 • 3 Sterren
  11
 • 2 Sterren
  9
 • 1 Ster
  3
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 134 klanten

Zal zeker weer een kopen

9 sep. 2023 | Annelies

Zoals altijd ben ik zeer tevreden en heb deze nu gekocht voor de verjaardag van een vriend en zal zeker eind van het jaar weer eentje maken voor mezelf


Valt tegen

31 aug. 2023 | H De Kooter

Het resultaat valt tegen. Zwarte kleur heeft vegen en krassen. Papier is dun terwijl ik dikker besteld heb. De letters zijn van onderen afgesneden. (Dit laatste had ik misschien zelf beter moeten controleren maar de rest is toch echt aan vista te wijten.)

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste, bedankt voor je beoordeling en jammer te lezen dat je niet tevreden bent met de ontvangen kalender. Excuses hiervoor. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en lossen dit altijd samen met je op. Bij het controleren van je account, merk ik op dat je al contact met ons hebt gezocht en mijn collega dit samen met je oplost. Fijne dag en mocht er nog vragen zijn dan vernemen we dat graag.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Jaar kalender

21 aug. 2023 | Ingeborg

Snelle levering. Mooie kalender weer. Altijd tevreden met Vista


Nou nee, want de grootte viel wat tegen.

8 aug. 2023 | G.S.M.

Ziet er mooi uit.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste, bedankt voor je 4 sterren beoordeling en goed te vernemen dat de kalender er mooi uit ziet! De informatie betreffende de kalenderformaten die wij aanbieden en die je ook in het verleden hebt gehad heb ik je op de mail gezet. Fijne dag!


Ze waren even weer in vakantiesferen...

6 aug. 2023 | Margreeth

De ontvangers van de kalender waren erg te spreken over de kwaliteit van het product en de goede weergave van de foto's.


Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten