Loading...

Bedrukte basketbalsets 

Creëer een uniforme uitstraling en breng je teamkleuren tot leven met bedrukte basketbalshirts, -shorts en meer.

Kies de juiste pasvorm voor je team.

Ontwerp elke centimeter van je bedrukte basketbalshirts en bereid je voor op je volgende wedstrijd.
Basketbalshirt voor heren

Basketbalshirt voor heren

Ontwerp basketbalshirts met unieke details voor elke speler.
 
Basketbalshirt voor heren

Basketbalshirt voor heren

Ontwerp basketbalshirts met unieke details voor elke speler.
 
Basketbalshirts voor dames

Basketbalshirts voor dames

Geef je team hoogwaardige shirts die vocht afvoeren.
 
Basketbalshirts voor dames

Basketbalshirts voor dames

Geef je team hoogwaardige shirts die vocht afvoeren.
 
Basketbalshirts voor kinderen

Basketbalshirts voor kinderen

Geef junioren gepersonaliseerde shirts, speciaal voor hen.
 
Basketbalshirts voor kinderen

Basketbalshirts voor kinderen

Geef junioren gepersonaliseerde shirts, speciaal voor hen.
 

Maak de look compleet met bijpassende shorts

Pas de onderste helft aan met je teamembleem, illustraties en nummers.
 
 
 

Bereid je voor op de wedstrijd met bedrukte accessoires

Bedrukte basketbalaccessoires om te laten zien hoe trots je op je team bent.

Ontwerp bedrukte basketbalsets waarin je je meteen een profspeler voelt.

Op zoek naar manieren om je team te motiveren? De juiste bedrukte basketbalset inspireert iedereen om optimaal te presteren. Als je je eigen basketbalset ontwerpt, creëer je teamgeest en een gevoel van eenheid doordat elke speler van je team er goed uitziet en zich lekker voelt, zowel op het veld als daar buiten.

De bedrukte basketbalsets van VistaPrint bieden veel bewegingsvrijheid en zijn verkrijgbaar in alle maten. Of je nu gepersonaliseerde basketbalshirts en -shorts ontwerpt voor je bedrijfsteam, buurtclub of liefdadigheidsevenement, het ontwerpen van je basketbalsets is een fluitje van een cent in onze ontwerpstudio.

Als je ontwerp helemaal af is, kun je de naam en het nummer van elke speler op je bedrukte basketbalshirt of -short zetten. En door onze geavanceerde sublimatieprinttechniek ziet het logo van je sponsor, club of school er prachtig uit, ook na vele keren wassen.

Veelgestelde vragen

Onze bedrukte basketbalshirts en -shorts zijn gemaakt van 100% vochtafvoerende, antibacteriële polyester. Dit duurzame materiaal houdt jou en je team koel en droog tijdens het sporten.

Gepersonaliseerde basketbalshirts en -shorts zijn verkrijgbaar in maten 2XS tot 3XL. In onze ontwerpstudio kun je tijdens het personaliseringsproces de maat van elke speler opgeven, zodat je gemakkelijk voor elke speler van je team een basketbalset kunt ontwerpen.

Ja. Je kunt er een of meer kopen, net wat je nodig hebt. Zo kunnen nieuwe leden en spelers gemakkelijk bijpassende bedrukte basketbalkleding kiezen. En als je een grote oplage bestelt, krijg je korting. Die is verwerkt in de keuze van de hoeveelheid. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart.

Onze experts staan altijd klaar om je te helpen. Tijdens het ontwerpen van bedrukte basketbalkleding in onze studio kun je op de knop 'We helpen je graag' klikken om alle beschikbare opties te zien. We hebben ook een aantal handige instructievideo's en veelgestelde vragen toegevoegd. En als je daar het antwoord op je vraag niet kunt vinden, kun je ook per e-mail, telefoon of chat contact met ons opnemen. We helpen je dan bij elke stap om je ideeën tot leven te brengen.

We bedrukken deze gepersonaliseerde basketbalshorts en -shirts met sublimatieprint. Bij deze techniek wordt de inkt met behulp van warmte rechtstreeks gedrukt op de ondergrond, zoals stof, papier, promotionele producten en andere, vergelijkbare materialen. Daardoor springen je details van je ontwerp er echt uit. Het resultaat is erg duurzaam, zodat je basketbalset keer op keer gedragen kan worden zonder te barsten of te vervagen.

Voordelen van sublimatieprint:

  • Alle zichtbare delen van het materiaal kunnen volledig bedrukt worden
  • Mogelijkheid om ingewikkelde patronen en kleurovergangen op stoffen te drukken
  • Kleuren worden permanent in de stof opgenomen

Je kunt je basketbalset in een paar simpele stappen ontwerpen.
Stap 1: Selecteer het product van je keuze en begin met ontwerpen.
Stap 2: Kies in de ontwerpstudio voor basketbalsets uit verschillende patronen of onbeperkte kleuren. In deze fase kun je ook tekst, een logo of een illustratie toevoegen.
Stap 3: Als je ontwerp klaar is, kun je de plaatshouder 'teams' gebruiken om het decoratiegebied te kiezen waar je de naam en het nummer van elke speler wilt plaatsen.
Stap 4: Geef vervolgens de naam, het nummer, de maat en de hoeveelheid voor elke speler op om bedrukte basketbalshirts en -shorts te maken.