Verder naar hoofdinhoud

Voedseletiketten

Ontwerp unieke, opvallende etiketten voor alle speciale etenswaren. Ontdek verschillende formaten, vormen, materialen en een makkelijke manier om te uploaden. Details bekijken

Materiaal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 15 formaten
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 13 materialen
  • Gesplitste rol met keuze uit 4 diameters
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Klaar om je merk naar een hoger niveau te tillen met een professionele make-over van je productverpakkingen of om je klanten te informeren over ingrediënten of bereidingsinstructies? Met onze gepersonaliseerde etiketten kun je de producten die je verkoopt voorzien van je logo, informatie en een persoonlijk tintje.

Onze voedseletiketten zijn verkrijgbaar met diverse opties, zodat je de juiste uitstraling voor je bedrijf of je evenement kunt creëren. Maak keuze uit verschillende formaten, materialen en vormen, waaronder een aangepaste vorm. Je etiketten worden geleverd op een handige rol, klaar om te gebruiken of te bewaren voor later.

Klaar om je voedseletiketten te ontwerpen? Upload je ontwerp en voeg je gegevens toe. Als je de optie 'aangepaste vorm' kiest, ga dan verder met het ontwerpproces 'uploaden en gaan'. Een van onze ontwerpexperts maakt er dan een speciaal etiketontwerp van. Daarna ontvang je bedrukte etiketten die klaar zijn om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten