Loading...

Flexibele verpakkingen

Maak indruk op klanten met gepersonaliseerde, beschermende verpakkingen voor etenswaren, beautyproducten en meer.

Laat je producten stralen

Houd producten vers en laat je verpakkingen opvallen met belangrijke info en indrukwekkende ontwerpen.

Een flexibelere benadering van verpakkingen.

Onze stevige, flexibele zakken zien er goed uit en zijn ideaal om je producten te verpakken en te beschermen, zowel in de schappen als tijdens de verzending.
Houd der versheid vast
Afsluitbaar met een warmtesealer zodat je producten langer houdbaar blijven.
Duurzame, beschermende lagen
Gemaakt van stevig kunststof dat beschermt tegen licht, lucht en vocht.
Geef je merk een vrolijk tintje
Volledig te bedrukken met logo's, illustraties en meer.
Haal alles uit je ruimte
Flexibel materiaal optimaliseert de ruimte in de verpakkingen en maakt de opslag gemakkelijker.
Verschillende vormen en formaten
Verpakkingen verkrijgbaar in verschillende formaten die passen bij de afmetingen van je product.
Zet de puntjes op de i
Met optionele extra's zoals sluitstrips zijn je verpakkingen klaar voor gebruik.
Lage bestelhoeveelheid
Met een minimale bestelhoeveelheid van 100 kun je ze uitproberen zonder veel te hoeven investeren.
Handige ontwerpdiensten
Er zijn bij elke fase ontwerpdiensten beschikbaar om je te helpen je ideale verpakkingen te maken.
Hulp nodig bij het ontwerpen van verpakkingen?
Vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent of werk samen met een professionele ontwerper om een origineel, uniek ontwerp te krijgen.
Ontwerpdiensten verkennen

Voor producten en bedrijven in alle soorten en maten

Ontwerp verpakkingen die bij je spullen en je stijl passen. Zoek ontwerpen voor consumptiegoederen, etenswaren, beautyproducten en meer.

Boost je productpresentatie met veelzijdige en duurzame flexibele verpakkingen.

Een van de belangrijkste dingen die je als zelfstandige ondernemer elke dag doet, is zorgen dat je klanten je producten in handen krijgen. Bedrukte flexibele verpakkingen zoals platte zakken kunnen je op een paar belangrijke manieren helpen om dat doel te bereiken.

Ten eerste beschermen flexibele verpakkingen je producten. Ze zijn speciaal ontworpen om droge artikelen, vloeistoffen, poeders en meer geseald te verpakken. Als je voor een hersluitbare optie kiest, bied je je klanten ook een handige manier om je producten langer houdbaarheid en vers te houden. Maar ze maken niet alleen de opslag en bezorging gemakkelijker, je kunt je producten er bovendien precies zo uit laten zien als jij wilt. Ga voor gepersonaliseerde verpakkingen met veel foto's en productafbeeldingen. Vermeld belangrijke informatie over voedingswaarden en ingrediënten. Of ontwerp opvallende flexibele verpakkingen die je in de schappen voor impulsaankopen kunt neerzetten.

Bedrijven zijn er in alle soorten en maten, en dat geldt ook voor de producten die ze verkopen. Met flexibele verpakkingen ontwerp je precies wat je nodig hebt om te zorgen dat je producten eruitzien, aanvoelen, smaken of werken zoals je klanten dat willen en verwachten. Kies uit sjablonen voor talloze branches of maak helemaal zelf je eigen ontwerp. In beide gevallen maken we het proces graag zo eenvoudig mogelijk. En als je tegen problemen aanloopt, dan is er altijd een optie waarmee je om hulp kunt vragen.

Veelgestelde vragen

Nee. Al onze platte zakken worden bedrukt en met open bovenkant geleverd. Gebruik na het vullen een warmtesealer om de bovenkant veilig dicht te sealen. Zo wordt de inhoud beschermd tegen de elementen of beschadiging tijdens de verzending.

Flexibele verpakkingen zijn ideaal voor veel consumentenartikelen. Etenswaren, cosmetica, voedingsmiddelen en nog veel meer. Specifieke voorbeelden zijn onder andere thee, koffie, snacks, smoothies, bodyscrubs, shampoo, lotions, vloeibare zeep, vitamines, oliecapsules, eiwitpoeder en diervoeding.

Ja, je kunt de voor- en achterkant bedrukken.

Voor beide soorten flexibele verpakkingen geldt een minimale bestelhoeveelheid van 100 stuks.

Onze flexibele verpakkingen zijn gemaakt van vocht- en zuurstofwerend materiaal dat schimmel en andere soorten verontreiniging of bederf voorkomt.