Loading...

Kleding voor sportteams

Met bedrukte teamkleding valt je team op tijdens de bedrijfssportdag. We hebben gepersonaliseerde voetbal- en basketbaltenues en daar worden binnenkort meer sporten aan toegevoegd. Je hoeft het ontwerp maar één keer te maken, daarna kun je de naam, het nummer en de maat van elke speler toevoegen. 

14 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
14 resultaten


-

Breng je clubkleuren tot leven met eenvoudig aan te passen sportkleding.  

Onderscheid jouw team van de concurrentie met bedrukte tenues. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor je medewerkers tijdens een bedrijfstoernooi of een uniek cadeau wilt maken voor klanten en hun kinderen, bij ons zit je goed. In onze collectie vind je voetbal- en basketbaltenues en daar worden binnenkort meer sporten aan toegevoegd. 

Deze teamkleding wordt gemaakt van een ademende stof die zowel vochtafvoerend als antibacterieel is. Laat je team zelfvertrouwen en eensgezindheid uitstralen met een op elkaar afgestemde outfit, zowel tijdens de wedstrijd als daarbuiten. 

Bij VistaPrint heb je keuze uit verschillende patronen zonder kleurlimiet. Zodra je klaar bent met het ontwerp hoef je alleen de naam, het nummer en de maat van elke speler in je team in te voeren. Wij zorgen voor de rest. En als je wat hulp kunt gebruiken om je ontwerp te perfectioneren, dan staan onze experts met een klik voor je klaar.   

Veelgestelde vragen

Onze kledingcollectie voor sportteams is gemaakt van hoogwaardig polyester. Deze vochtafvoerende, antibacteriële stof houdt je koel, droog en fris, ongeacht hoe intensief je beweegt. 

Ja. Als je een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je dat uploaden nadat je het patroon en de kleuren van je teamkleding hebt gekozen. We accepteren gangbare bestandstypen, waaronder .pfd, .ai, .jpeg, .png, .doc en .ppt.  

Ja. Nadat je het basisontwerp helemaal naar jouw wensen hebt aangepast, kun je het shirt of de broek voor elke speler in je team voorzien van de naam en het nummer.  

Jouw unieke details worden met kleursublimatie op de sportkleding gedrukt. Dankzij deze decoratietechniek heb je geen kleurlimiet en wordt je ontwerp helder en permanent gedrukt. Alles komt prachtig uit op deze tenues, van je logo tot de nummers en namen van de spelers. 

Er geldt geen minimale bestelhoeveelheid voor onze aanpasbare sportkledingcollectie. Je kunt de kleding al vanaf 1 stuk bestellen als je wilt, een ideale optie voor nieuwkomers. Maar als je grotere hoeveelheden bestelt, neemt de korting toe naarmate je meer bestelt.