Loading...

Pvc-vrije spandoeken

Zorg dat je gezien wordt tijdens je volgende uitverkoop, beurs of evenement met niet te missen spandoeken. 15 formaten, allemaal gemaakt van PVC-vrij polyester. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Val op zonder PVC.

 • 15 formaten
 • Duurzaam polyester van 360 g/m²
 • Voor binnen en buiten
 • Levendig, full-colour drukwerk
 • Metalen hangringen en ophangaccessoires verkrijgbaar
 • PVC-vrij materiaal

Opmerking: zie onze veelgestelde vragen voor informatie over materialen en meer.

Een opvallende keuze

Op zoek naar een spandoek dat lang meegaat? Kies dan onze PVC-vrije optie. Die wordt gedrukt op duurzaam polyester dat geschikt is voor zowel binnen als buiten. Bovendien is het een beter alternatief voor het milieu omdat er bij verwijdering minder giftige chloor en dioxine vrijkomt. Hang je spandoeken aan de gevel van je winkel, aan je beursstand of op je evenement om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Duurzaam materiaal

Of je je spandoek nu binnen of buiten gebruikt, ons PVC-vrije materiaal gaat lang mee. Als je deze spandoeken op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kunnen ze maximaal 2 jaar buiten gebruikt worden, net als onze traditionele spandoeken van vinyl. Met onze full-colour druktechniek wordt je boodschap levendig en scherp afgedrukt. En als je spandoek uiteindelijk aan vervanging toe is, kun je dit polyester schoner verwijderen doordat het geen giftige stoffen bevat zoals andere materialen.

Gemakkelijk ontwerpen

Klaar om je eigen PVC-vrije spandoeken te ontwerpen? Bekijk onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Vervolgens kun je het verder aanpassen met je eigen details, zoals je logo, contactgegevens of een korte tekst. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige PVC-vrije spandoeken ontvangt, klaar om te gebruiken.

Klantbeoordelingen

7 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  4
 • 4 Sterren
  1
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  0
 • 1 Ster
  2
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 7 klanten

Ik zou medewerkers hierin niet zomaar meer vertrouwen.

3 jul. 2023 | Holtkamp

Zelfs bij het opmaken en nakijken door de medewerker is het ontwerp fout gegaan. Het overzetten van de originele scherpe afbeelding zoals deze eerder is besteld is in een mindere kwaliteit verwerkt in het nieuwe ontwerp en dat is enorm lelijk. Ook was er een verdwaald plaatje niet opgemerkt en dat is nu groot aanwezig op dit spandoek. Heel slordig.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goedemiddag, bedankt voor je beoordeling en wat jammer om te lezen dat het spandoek niet naar tevredenheid is ontvangen. Onze excuses hiervoor. De resolutie van je ontwerp kun je altijd controleren met de PDF drukproef functie. We hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en ik heb je dan ook een persoonlijke e-mail gestuurd. Ik ben in afwachting van je reactie.


Niet meer bestellen

25 mei 2023 | cyriel

Slecht tekst niet goed erop

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Cyriel, bedankt voor je beoordeling en vervelend te vernemen dat de tekst niet volledig op je spandoek staat. Jouw ontwerp en account heb ik gecontroleerd en n.a.v. hiervan je geprobeerd te bellen. Helaas kreeg ik geen gehoor en heb ik je een mail gestuurd. Ik ben in afwachting van je reactie.


Ik zou het zo weer bestellen

19 mei 2023 | Astrid

Top


Plakogen lijken niet ideaal, drukwerk prachtig

3 sep. 2022 | Praktijk den Draak

Het drukwerk is prachtig, boven verwachting. De plakogen lijken niet ideaal want kwetsbaar. Ik zal ze pas gebruiken als klemmen niet gebruikt kunnen worden om dit doek op te hangen. Mijn grotere doek heeft mooie stevige metalen ogen.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Prima uitvoering

20 aug. 2022 | Ria

Op een of andere manier toch niet goed aangeven dat er ringen in moesten. Denk eigen fout maar later dan wel lastig om het doek te hangen. Eigenlijk moet er standaard iets in.

Prima uitvoering
Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten