Verder naar hoofdinhoud

Katoenen visitekaartjes

Deze unieke, opvallende kaartjes zijn gemaakt van katoenlinters, een agrarische bijproduct waardoor je papier extra zacht aanvoelt. Details bekijken

Vormen
Hoeken
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 3 vormen
  • Papier van 300 g/m²
  • 100% geweven katoenlinters
  • Standaard of ronde hoeken
  • Voelt aan als: stevig en dik, met een zachte structuur
  • Gemaakt van voor consumptie gerecycled materiaal

Hoogwaardige kaartjes van katoenlinters

Wil je een blijvende indruk op klanten maken en je impact op het milieu verminderen? Katoenen visitekaartjes zijn een uitstekend alternatief voor traditionele papiersoorten. Ze zijn geweven van voor consumptie gerecyclede katoenlinters: korte vezels die niet tot katoenen stof verwerkt kunnen worden. Je krijgt een uniek kaartje en er belandt minder afval op de vuilstortplaats.

Elegante uitstraling

Ons geweven katoenpapier zonder afwerking is ongewoon helder, natuurlijk en zacht. Het katoenen materiaal is gemakkelijk beschrijfbaar en heeft een unieke, zachte afwerking. Daardoor kun je een kaartje maken dat er mooi uitziet en prettig aanvoelt.

Gemakkelijk ontwerpen en bestellen

Klaar om katoenen visitekaartjes te ontwerpen? Bekijk onze uitgebreide collectie volledig aanpasbare kaartontwerpen (of upload je eigen ontwerp). En als je het ontwerp helemaal naar wens hebt gemaakt, dan zorgen wij er voor dat je prachtige bedrukte kaartjes ontvangt, klaar om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten