Loading...

Ontwerp elegante, professionele, ronde tafelkleden die bij je overige decoratiemateriaal passen.

  • Keuze uit 6 formaten
  • Zomen beschikbaar
  • Wasmachinebestendig en herbruikbaar
  • Brandvertragend materiaal
  • Volledige bedrukking mogelijk

Een professionele, elegante en uitnodigende uitstraling
Je weet dat bij het ontwerpen van je beursstand, restaurant of evenement alles om de details draait. Je tafels zijn het centrale aandachtspunt waar je gasten het grootste deel van hun tijd doorbrengen, dus kun je maar beter een goede indruk maken met de aankleding van je tafels. Als je een grote hoeveelheid tafelkleden voor ronde tafels inkoopt, dan wil je ook zeker weten dat je waar voor je geld krijgt. Onze ronde tafelkleden zijn duurzaam, kunnen in de wasmachine en zijn herbruikbaar. Dat maakt ze voordeliger.

Ontwerp een zelfverzekerde look
Onze ronde tafelkleden zijn gemaakt van duurzaam polyester van 220 g/m² dat lang meegaat en presenteren je zaak of evenement dag in dag uit op een vertrouwenwekkende manier. Voor een extra finishing touch kun je de rand van je tafelkleed laten voorzien van een zoom. Met of zonder zoom, je krijgt duidelijk, levendig drukwerk waar je trots op kunt zijn.

Gemakkelijk ontwerpen
Bekijk onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen om je ronde tafelkleden te ontwerpen. Of gebruik onze uploadoptie als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt. Als je een geschikt ontwerp hebt gevonden, kun je het aan je eigen stijl aanpassen. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige ronde tafelkleden ontvangt, klaar om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten