Loading...

Blikjeskoeler met foto

Houd drankjes langer koud met een opvouwbaar ontwerp dat je overal mee naartoe kunt nemen en gemakkelijk op te bergen is. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Laat je merk zien op outdoor evenementen of zomerse bijeenkomsten.

  • Opvouwbaar ontwerp
  • Polyester met isolatieschuim
  • Scherpe afdruk van fotokwaliteit
  • Hele voorzijde te bedrukken

Decoratie: Full-colour drukwerk (sublimatieprint)

Opmerking: Je ontwerp wordt op de voorste helft van de koeler gedrukt en de achterklant blijft wit. Vul het volledige ontwerpgedeelte voor het beste resultaat. Blanco ruimte in het ontwerpgedeelte wordt wit op de bedrukte koeler.

Een praktisch accessoire Houd je drankjes koel en je handig droog, zelfs midden in de zomer. Ze gaan condensatie op de blikjes tegen en houden drankjes langer kouder. En omdat je ze plat kun opvouwen, kun je ze 's winters makkelijk in een la bewaren tot het barbecueseizoen weer aanbreekt.

Geen kleurenlimiet Met full-colour drukwerk kun je afbeeldingen, logo's of illustraties in fotokwaliteit op de voorste helft van de koeler laten drukken. Een perfecte manier om uniek bruiloftsattenties of cadeautjes voor gasten op een verjaardagsfeest te ontwerpen of om je bedrijf te promoten op een buitenevenement.

Gemakkelijk ontwerpen Upload je afbeelding in onze interactieve ontwerpstudio en voeg een unieke boodschap toe. En als je hulp nodig hebt om je artwork of tekst te perfectioneren, dan hoef je maar te bellen of te mailen en onze ontwerpexperts staan klaar om je een helpende hand te bieden.

Bedrukte bierkoeler

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten