Loading...

Maak van uitpakken een feest met kartonnen brievenbuspakketten.

  • 4 formaten
  • Wit golfkarton van 1,8 mm
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Binnenkant bedrukken mogelijk
  • Blanco, onbedrukte dozen beschikbaar
  • Sluiting met sluitklep aan de voorzijde of met verpakkingstape

Op zoek naar standaard onbedrukte dozen? Kijk dan bij onze Onbedrukte verzenddozen.

Verzendklare verpakkingen
Of je nu een webshop, evenementenorganisatie of winkel hebt: als je een goede indruk met je verpakkingen wilt maken, is de presentatie cruciaal. Dozen met klapdeksel zijn een goede manier om klanten enthousiast te krijgen zodra hun pakket bezorgd is. Als je een uniek ontwerp aan de binnenkant en de buitenkant van je verzenddozen laat drukken, kun je een blijvende indruk maken op je klanten en misschien delen ze hun unboxing-ervaring zelfs met anderen.

Makkelijk in elkaar te zetten en versturen
Onze verzenddozen zijn verkrijgbaar in 4 formaten en het witte e-golfkarton is ideaal om te bedrukken. De verzenddozen zijn stevig genoeg voor het verzenden van kleine tot middelgrote artikelen, zonder dat je extra verpakkingsmateriaal nodig hebt. Met het klapdeksel kun je een geweldig unboxing-moment voor klanten creëren. Met de dubbelzijdige tape kunnen klanten hun pakket juist in stijl openmaken.

3D-ontwerpervaring
Klaar om te beginnen met ontwerpen? In onze 3D-ontwerpstudio kun je gemakkelijk en zonder stress je brievenbuspakket ontwerpen. Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en sjablonen toe om een opvallend ontwerp te maken. Vergeet niet om eventuele marges of afsnijlijnen te verwijderen, zodat deze niet op je product worden geprint. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je kartonnen brievenbuspakketten worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Verzenddozen – bedrukt in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten