Loading...

Boekenleggers

Ontwerp een uniek cadeau om de boekenwurm in je leven mee te verrassen. (Zeg maar gedag tegen ezelsoren.) Tweezijdig bedrukt in full-colour op stevig, glossy papier. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Markeer de locatie en tover een glimlach op hun gezicht met bedrukte boekenleggers.

  • 51 x 152 mm
  • Glossy papiersoort van 400 g/m²
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Kan aan beide kanten bedrukt worden

Een ideaal cadeau
Op zoek naar een attent cadeau voor je favoriete lezers? Kijk in je boekenkast voor inspiratie en ontwerp dan je eigen, bedrukte boekenlegger. Met deze prachtige, door jou gepersonaliseerde boekenleggers wordt het nog leuker voor ze om verder te lezen in hun boek.

Veelzijdig en speciaal
Gepersonaliseerde boekenleggers zijn een leuk weggevertje voor persoonlijk of professioneel gebruik. Een boekenlegger in een roman of notitieboek maakt een speciaal cadeau of aandenken helemaal af. Onderwijzers en bibliotheekmedewerkers kunnen ze uitdelen als speciale beloning voor jonge lezertjes. Bedrukte boekenleggers zijn ook een attent aandenken voor een afscheids- of herdenkingsceremonie, een eenvoudige herinnering aan de dierbare die nog jaren gekoesterd wordt. En als je bedrijf een aankomende uitverkoop of boekpresentatie promoot, kunnen bedrukte boekenleggers helpen om het nieuws te verspreiden.

Gemakkelijk te ontwerpen (dus meer tijd om te lezen)
Klaar om je bedrukte boekenleggers te ontwerpen? Je kunt zelf een ontwerp uploaden en het vervolgens aanpassen met eventuele extra‘s. Daarna zorgen wij voor de rest: het professioneel bedrukken, verpakken en verzenden van je boekenleggers. Je bestelling wordt kant en klaar geleverd, zodat je ze meteen kunt uitdelen.

Boekenleggers

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Boekenleggers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten