Loading...

Rugzakken

Rugzakken zijn een ideaal canvas voor je logo, embleem of illustratie. In onze online ontwerpstudio kun je gemakkelijk een rugzak met een logo ontwerpen. Naar je werk of op ontdekkingstocht in onbekend gebied? Neem een rugzak mee die helemaal eigen is.


95 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
95 resultaten


-

Laat rugzakken bedrukken, zodat het logo van je bedrijf, club of team altijd zichtbaar is.

Rugzakken met logo zijn praktisch en comfortabel en ze maken onderweg reclame voor je club of bedrijf. Onze gepersonaliseerde rugzakken zijn er in diverse stijlen, van lichtgewicht rugzakken met sluitkoord tot stevigere rugzakken waar je je kampeerspullen of je elektronische apparatuur in mee kunt nemen. Onze laptoprugzakken hebben een apart vak waarin je je apparaten kunt opbergen, zodat ze niet beschadigd worden door je andere spullen. Met de verstelbare banden stel je de rugzak af voor optimaal comfort.

Gepersonaliseerde rugzakken zijn praktisch en herinneren mensen aan je bedrijf, waar je ook naartoe gaat. Deel ze uit aan je hele team als teken van waardering of aan deelnemers op een vakbeurs om je logo onder de aandacht te brengen.

Veelgestelde vragen

Ja. Je wordt eerst gevraagd een aantal keuzes te maken en daarna kun je een ontwerp uploaden van de volgende bestandstypen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

Ons advies:

  • Gebruik duidelijke lettertypes, zodat je tekst gemakkelijk te lezen is.
  • Zorg dat je ontwerp zelfs op afstand zichtbaar en begrijpelijk is.
  • Kies een rugzak in een kleur die de kleuren van je ontwerp laat opvallen.

Natuurlijk. Als je klaar bent met je ontwerp, heb je de gelegenheid om het na te kijken. Je kunt het ontwerp zelfs opslaan om aan iemand anders te laten zien voordat je de bestelling plaatst.

We hebben gepersonaliseerde rugzakken in diverse kleuren. Zwart is een populaire keuze, maar we hebben ook blauw, grijs, rood en andere kleuren.

Ja, we hanteren een minimale bestelhoeveelheid voor onze gepersonaliseerde rugzakken. Sommige van onze bedrukte rugzakken zijn verkrijgbaar vanaf 6 stuks en voor andere geldt een minimale bestelhoeveelheid van 25 stuks.