Verder naar hoofdinhoud

Kaarten en uitnodigingen

Kondig je aankomende evenement of feest aan met volledig aanpasbare feestuitnodigingen. Bekijk ontwerpen met een grote verscheidenheid aan thema‘s en verschillende papieropties. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 4 formaten
  • 8 papiersoorten
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Plan je een verrassingsfeest of heb je goed nieuws te melden? We helpen je graag met al je unieke drukwerk om je feest extra bijzonder te maken.

In onze collectie aankondigingen en uitnodigingen vind je allerlei opties, allemaal volledig aanpasbaar aan jouw stijl en smaak. Je bepaalt zelf of je een foto wilt toevoegen en deelt zoveel details als je zelf wilt op een prachtige papiersoort.

Bekijk om te beginnen onze collectie ontwerpsjablonen. Als je een geschikt ontwerp hebt gevonden, kun je aanpassen met al je gegevens. Als je ontwerp eenmaal klaar is, zorgen wij voor de rest. Je uitnodigingen worden professioneel gedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Je ontvangt ze kant en klaar om te versturen aan iedereen op je gastenlijst.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Kaarten en uitnodigingen in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten