Loading...

Zorg dat je merk vanuit elke hoek zichtbaar is met bedrukte verzenddozen.

  • 5 formaten
  • 1,8 mm dik wit of bruin golfkarton
  • Full colour, all-over drukwerk
  • Binnenkant kan bedrukt worden
  • Hoeveelheden van 1 tot 1000

Montage-instructies: Download deze pfd voor het in elkaar zetten van de verzenddoos.

Kostenefficiënte marketing Als je verzenddozen voor je producten gebruikt, heb je niet alleen een economische oplossing voor verpakkingsmateriaal, maar ook een extra kans om je merk te laten zien. Onze grote verzenddozen zijn ontwikkeld om je producten veilig en mooi te houden, zowel onderweg als in opslag.

Duurzaam en makkelijk in elkaar te zetten Onze bedrukte verzenddozen zijn verkrijgbaar in 5 formaten, met keuze uit wit of bruin golfkarton, en worden bedrukt in full colour. Ze zijn stevig en makkelijk in elkaar te zetten, ideaal als verpakking voor bulkverzendingen van kleding, consumentenproducten en voedingsmiddelen. Kies ervoor om de binnenkant ook te bedrukken om een grote verzenddoos te ontwerpen die opvalt in de post, op de deurmat en wanneer de klant hem in handen heeft.

Ontwerpen in 3D Klaar om jouw bedrukte verzenddozen te maken? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze eenvoudige uploadoptie gebruiken.) Upload je logo of afbeelding naar onze 3D-ontwerpstudio en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en sjablonen toe om een opvallend ontwerp te maken. Vergeet niet om eventuele marges of afsnijlijnen te verwijderen, zodat deze niet op je product worden geprint. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je ontvangt kartonnen verpakkingsdozen die klaar zijn om te gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten