Loading...

Bespaar tijd en ruimte met een handige ministempel.

 • Afdrukgebied 3,6 x 1,4 cm
 • 3 inktkleuren beschikbaar
 • Zelfinktend
 • Klikt open en dicht

Draagbaar en gemakkelijk
Onze ministempels zijn een ideale oplossing voor wie altijd op pad is. Deze handige stempels zijn compact en draagbaar, wat ze ideaal maakt voor beroepen zoals verpleegkundigen, artsen en koeriers. Dankzij het zelfinktende mechanisme hoef je nooit een apart inktkussen mee te nemen. Klik de stempel open, maak je afdruk en klik de stempel weer dicht. Snel, gemakkelijk en zonder knoeien.

Klik, stempel, klik De ministempel heeft een afdrukgebied van 3,6 x 1,4 cm, zodat je duidelijke, leesbare afdrukken kunt maken. Kies een van de 3 inktkleuren zwart, rood of blauw, afhankelijk van je voorkeuren of je huisstijl. Of je nu documenten wilt markeren, een persoonlijk accent aan verpakkingen wilt geven of klantkaartstempels voor je bedrijf wilt maken, met onze ministempels kan het allemaal. Het elegante ontwerp en het hoogwaardige drukwerk staan altijd garant voor een duidelijke, professionele afdruk

Jouw stempel, jouw stijl Klaar om je ministempel te ontwerpen? Bekijk onze aanpasbare ontwerpen voor ministempels om het ontwerp te vinden dat bij je past. Voeg je details toe, kies de inktkleur die je wilt en laat de rest maar aan ons over. Je ontvangt gepersonaliseerde ministempels die je direct kunt gebruiken.

Klantbeoordelingen

6 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  2
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  2
 • 1 Ster
  2
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 6 klanten

Nee nooit meer kopen

21 feb 2024 | Ahmed | Verified Buyer

Helaas kan deze stempel wederom niet gebruiken, er komt een vlek als stempel op papier, de tekst is niet dik genoeg zodat alleen de tekst wordt gedrukt op papier.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Ahmed, Het spijt ons dat je de mini-stempel niet kunt gebruiken. Het beste alternatief voor je logo en tekst is een grotere stempel. We hebben je een e-mail gestuurd met een oplossing. Graag zien we je antwoord tegemoet op deze e-mail. Alvast bedankt voor de medewerking!

Nee nooit meer kopen

Excellent combination of nice and practical

6 mei 2021 | Francois Dorleans

Thanks easy done and handy

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

lijkt top maar is best onhandig

1 mei 2020 | Esther

Het is een compacte stempel met een druk op de zijkant klapt hij open. Dat is wel echt top. Vind dat je hem heel goed moet aandrukken, in de inkt, wil hij een mooie stempel zetten, en je vingers zitten er gelijk onder. Gebruik hem bijna niet omdat ik niet de hele dag met vieze vingers wil lopen.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Esther, bedankt voor uw feedback omtrent onze stempel. Mijn excuses voor het feit dat u de stempel hard moet aandrukken om tot een mooie resultaat te komen. Dit zou uiteraard niet zo moeten zijn. Graag zouden wij samen met u willen kijken naar een passende oplossing omtrent de stempel. Zou u uw accountnummer, als ook een foto van het resultaat als u op 'normale' wijze stempelt kunnen sturen via [email protected] ? Alvast bedankt en in afwachting van uw e-mail!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Kleine stempel alleen geschikt voor dikke lijnen.

11 sep 2018 | Alexander

Wegens het afronden van een duikopleiding een eigen ontwerp laten maken met DPI instellingen welke op de website er netjes en mooi uitzien. Eenmaal ontvangen valt het erg tegen, details vallen weg. Niet bruikbaar dus. De stempel is veel kleiner dan verwacht. Een voorbeeld mét afmetingen erbij zou dit hebben voorkomen.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Klein maar fijn

23 nov 2017 | R.Giesen

De kleine stempel ga ik gebruiken voor strippenkaarten in mijn salon. Makkelijk te stempelen en klein zodat ie overal mee naartoe kan.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Ministempels in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten