Loading...

Verras en verruk je klanten terwijl je merk opvalt met verpakkingen met sleeve.

  • 9 formaten
  • Keuze uit 2 soorten karton
  • 3 afwerkopties
  • Binnenkant bedrukken mogelijk
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Veilige uitschuifbare verpakkingen
Geef je klanten dat grootse onthullingsmoment en laat je merk opvallen. Verpakkingen met sleeve schuiven open als een luciferdoosje. Met zo'n uniek element wordt elke unboxing-ervaring nog gedenkwaardiger. Bedrukte verpakkingen met sleeve zijn verkrijgbaar in 9 formaten en met 3 lamineringsopties. Ze zijn ideaal voor luxe sieraden en accessoires, chocolaatjes, handgemaakte zeepjes en meer.

Je eigen branding, vanbinnen en vanbuiten
Zowel de gecoate als de ongecoate kartonnen verpakkingen met sleeve zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben open uiteinden, zodat ze gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden. Je hebt keuze uit verschillende formaten en lamineringsopties, waarmee je unieke verpakkingen kunt ontwerpen die je klanten direct willen openen (of aan vrienden en familie laten zien). En doordat je de hele buitenkant in full-colour kunt bedrukken, heb je volop de ruimte om je merk te laten zien.

Eenvoudige ontwerpervaring
Je kunt om te beginnen een sjabloon uit onze galerij aanpassen of je eigen unieke logo uploaden. Voeg details zoals achtergronden, kleuren of tekst toe om een opvallend ontwerp te creëren. In onze 3D-studio kun je gemakkelijk je ontwerp perfectioneren. Je kunt het van alle kanten bekijken om zeker te weten dat het er goed uit ziet voordat het gedrukt wordt. Daarna zorgen wij dat je verpakkingen met sleeve ontvangt waarmee je direct indruk kunt maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten