Loading...

Verpakkingen met sleeve

Maak een onvergetelijke unboxingervaring met bedrukte verpakkingen met sleeve. FSC®-gecertificeerd product. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat (B x H)
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Geef je verpakkingen een elegante, luxe uitstraling met verpakkingen met sleeve.

  • 9 formaten
  • Keuze uit 2 soorten karton
  • 3 afwerkopties
  • Binnenkant bedrukken mogelijk
  • FSC®-gecertificeerd product: Gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Veilige, uitschuifbare verpakkingen Wil je iets speciaals toevoegen aan je product- of geschenkverpakkingen? Net als een luciferdoosje bestaan onze kartonnen verpakkingen met sleeve uit een buitenkant die aan beide uiteinden open is en een aparte binnendoos. Met dit unieke ontwerp maak je de unboxingervaring van je product heel gemakkelijk nog gedenkwaardiger. Of je nu luxe sieraden, chocolaatjes of handgemaakte zeep verkoopt, voor het verpakken van je producten kun je op ons vertrouwen.

Bedrukte branding, vanbinnen en vanbuiten
Onze dozen van klassiek of premium karton zonder afwerking zijn gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen en hebben een open uiteinde, waardoor ze gemakkelijk geopend en gesloten kunnen worden. Je hebt keuze uit verschillende formaten en afwerkopties, waarmee je unieke verpakkingen kunt ontwerpen die je klanten direct willen openen (of aan vrienden en familie laten zien). En doordat ook de binnenkant te bedrukken is, kun je een complete pro-look creëren, vanbinnen en vanbuiten.

Simpele ontwerpervaring
Klaar om je verpakking met sleeve te ontwerpen? In onze 3D-ontwerpstudio kun je gemakkelijk en zonder stress je verpakkingen met sleeve ontwerpen. Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en sjablonen toe om een opvallend ontwerp te maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je bedrukte verpakkingen met sleeve worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten