Loading...

Gepersonaliseerde waterflesjes

Gepersonaliseerde waterflesjes helpen je om gehydrateerd te blijven en zijn ook een effectieve manier om je merk of boodschap te promoten als je op pad bent. Upload een bestaand ontwerp of maak zelf een heel nieuw ontwerp in onze online ontwerpstudio.

79 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
79 resultaten


-

Ontwerp bedrukte waterflesjes die je boodschap overbrengen.

Bedrukte waterflesjes zijn perfect voor de sportschool, voor outdooravonturen of om gewoon elke dag gehydrateerd te blijven. Onze flesjes zijn ideaal voor gebruik thuis, op kantoor of onderweg tussen huis en werk. Waterflesjes met logo zijn handige promotionele artikelen die bij elke slok je merkbekendheid vergroten. Bovendien zijn deze herbruikbare flesjes een duurzaam alternatief voor plastic wegwerpflesjes.

Klaar om je eigen bedrukte waterflesjes te ontwerpen? Upload om te beginnen je logo, illustratie of tekst. Of maak een heel nieuw ontwerp in onze online ontwerpstudio. Ons team van ontwerpexperts kan je ook helpen om je visie tot leven te brengen. Daarna zorgen wij voor de rest. Je ontvangt je nieuwe, bedrukte waterflesjes, klaar voor je volgende evenement of avontuur.

Veelgestelde vragen

De meeste zijn gemaakt van roestvrij staal, aluminium of kunststof, maar we hebben ook waterflesjes van keramiek, glas en siliconen.

De inhoud varieert van 350 tot 1300 ml. Filter op volume om precies te vinden wat je zoekt. Je kunt ook de productpagina van je favoriete flesje bekijken.

Ja, we accepteren deze bestandsindelingen: .jpeg, .png, .pdf, .ai en .ppt.

Ja, voor de meeste bedrukte waterflesjes hanteren we een minimale bestelhoeveelheid. Maar als je er meer koopt voor een promotionele weggeefactie, dan daalt de prijs per stuk naarmate je er meer bestelt.

Dat raden we niet aan. Deze gepersonaliseerde waterflesjes zijn gemaakt voor koude dranken. Als je een thermosfles zoekt, kijk dan bij onze mokken en thermosflessen.