Loading...

Maak je verpakkingen in een paar minuten compleet met bedrukte kopkaarten.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Openingen voor ophangen beschikbaar
  • Duurzaam karton van 380 g/m²
  • Alleen de buitenkant kan bedrukt worden
  • Zakjes niet inbegrepen

Eenvoudige en effectieve verpakkingen
Wil je een snelle en makkelijke manier om je productzakjes dicht te maken en je producten van je merk te voorzien? Of heb je een seizoensuitverkoop en wil je je producten er wat feestelijker uit laten zien? Dan zijn kopkaarten precies wat je nodig hebt. Deze sluitkaartjes zijn ook handig voor het vermelden van je bedrijfs- of contactgegevens, informatie over het product of een lijst met ingrediënten.

Ideaal voor de detailhandel en e-commerce
Onze kopkaarten zijn verkrijgbaar in 2 formaten, met of zonder gaatjes om ze aan op te hangen. Dat maakt ze ideaal voor allerlei producten, zoals kleine mode-accessoires, koekjes en snacks en zelfs cosmetica. Als je zelf producten maakt of bakt, kun je de kopkaarten gebruiken om je verpakkingen een professionele afwerking te geven, klaar om online of vanaf je marktkraam te verkopen.

Upload een ontwerp
Begin met het uploaden van je illustratie of logo met onze ontwerp-uploadfunctie. Vervolgens kun je je ontwerp verder aanpassen en details toevoegen die je leuk vindt. Wij printen je bestelling en bezorgen kaarten die je meteen kunt gebruiken voor nieuwe verkopen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten