Loading...

Unieke kalenders

Ontwerp een persoonlijke kalender van hoge kwaliteit die jouw favoriete herinneringen of je merk weergeeft.

Vind jouw perfecte match

Persoonlijke wandkalenders 2024
 
Unieke bureaukalenders 2024
 
Bedrukte kalendermagneten
 
 Persoonlijke posterkalenders
 
 

Het werkt als volgt

Spoiler: het is heel makkelijk. Echt waar.
1. Kies je kalender en formaat.
Begin met het kiezen van het type kalender dat je het leukst vindt. Selecteer daarna je gewenste formaat of oriëntatie indien van toepassing.
2. Kies je favoriete ontwerp.
Bekijk daarna onze kant-en-klare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Van elegant minimalisme tot levendige kleuren, onze galerij heeft voor ieder wat wils.
3. Voeg afbeeldingen, tekst en meer toe.
Voor kalenders met meerdere pagina's kun je foto's voor elke maand toevoegen. Je kunt de kalender zelfs aanpassen met tekst en clipart om speciale datums of evenementen te markeren.
4. Plaats je bestelling.
Bekijk een voorbeeld van je kalender en maak eventuele laatste aanpassingen voor je de bestelling definitief maakt. Klik daarna op 'Toevoegen aan winkelwagentje', reken af en voilà! Daarna zorgen wij voor de rest.

Je dierbaren verrassen of banden smeden: met een fotokalender kun je beide doen.

Digitale kalenders zijn wel handig, maar laten we eerlijk zijn: sommige dingen zien er gewoon beter uit op papier. Zoals een kalender vol met speciale foto's. Met bedrukte kalenders kun je het hele jaar door plannen en tegelijk je favoriete herinneringen maand na maand beleven.

Verwen de grootouders met 12 maanden met babyfoto's of verras je beste vriendin met groepsfoto's uit jullie studententijd. Onze bedrukte kalenders zijn ook ideale cadeaus voor bedrijven. Creëer een uniek cadeau voor werknemers of gebruik kalenders voor onvergetelijke weggeefacties op beurzen, evenementen en conferenties.

Of je nu op jacht bent naar een klassieke wandkalender of een bureauversie, met onze ontwerpopties maak je een kalender voor 2024 waar ze dol op zullen zijn. Kies uit allerlei thema's, kleuren en patronen. Je kunt zelfs een speciale datum laten markeren, zoals een verjaardag of belangrijk zakelijk evenement. Misschien begin je zo wel een nieuwe traditie: voor elk jaar een nieuwe familiekalender of kalender voor klanten, gedrukt in prachtige kleuren op papier van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Kies eerst de bedrukte kalender die het best bij je ruimte past. Bekijk vervolgens onze themasjablonen en upload je favoriete foto's. Je kunt elke maand een enkele foto laten zien of een collage maken met onze lay-outopties. Als je klaar bent met je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest: we bedrukken je kalender en verzenden hem.

Wees creatief! Gebruik foto's van je laatste gezinsvakantie, kiekjes van je kinderen en je huisdieren of je mooiste landschapsfoto's.

We raden aan om de kalender te kiezen die het beste bij je kantoor, bureau of huis past. Een grote wandkalender is handig voor gezinnen die veel afspraken moeten bijhouden, terwijl een bureaukalender onmisbaar is voor mensen die telewerken. Kalendermagneten zijn perfect voor op de koelkast. En wandkalenders met 12 van je favoriete foto's plus speciale pictogrammen voor verjaardagen en andere datums zijn voor iedereen een attent cadeau.

Ja! Tijdens het ontwerpproces kun je speciale datums toevoegen, zoals verjaardagen, jubileums en nog veel meer. Tijdens het ontwerpen kun je ook decoraties aan jouw unieke kalender toevoegen. We hebben een clipart-verzameling waaruit je dingen kunt toevoegen waar je maar wilt. Je kunt ook de feestdagen aanpassen en andere datums bewerken die je op de kalender wilt weergeven (of juist niet!), zoals Valentijnsdag of Moederdag.

Dat hangt af van welke kalenderstijl je kiest. Voor wandkalenders en bureaukalenders kun je de startmaand eenvoudig kiezen door tijdens het ontwerpen te klikken op 'Kalenderdatums wijzigen'. Posterkalenders en kalendermagneten beginnen echter wel in januari.

Onze wandkalenders en bureaukalenders zijn gemaakt van glossy papier, waardoor de foto's extra mooi uitkomen. De kalendermagneten hebben een matte afwerking en onze posterkalenders zijn verkrijgbaar met mat of glossy papier.

We bieden digitale drukproeven voor posterkalenders en kalendermagneten. Je kunt tijdens het ontwerpen van je kalender in onze online studio een drukproef genereren door op de knop Drukproef (pdf) te klikken.

Ja, dat klopt. Onze online studio is verbeterd en heeft nieuwe functies gekregen, die het ontwerpen van je bedrukte kalender nog makkelijker en leuker maken. We hebben ook enkele van onze formaten en lay-outs aangepast, zodat je uit nog meer opties kunt kiezen. We zullen wel vaker sommige artikelen aanpassen omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze producten te verbeteren.