Loading...

Buitenreclame en evenementen

Promoot je bedrijf of evenement met opvallende, duurzame buitenreclame die de aandacht trekt.

Buitenreclame

Wijs klanten de goede kant op met buitenreclame die de aandacht trekt.

Evenementen

Haal met de juiste hulpmiddelen alles uit stands voor evenementen en vakbeurzen.

Winkelgevel

De eerste indruk is superbelangrijk, dus zorg dat die van jou blijvend is.

Vakbeurzen en evenementen

Maak een professionele indruk en trek toekomstige klanten aan.

Alle borden, spandoeken en displays

Alles op een plek bij elkaar voor (bijna) al je marketingbenodigdheden.

Marketing

Kies de tools die je nodig hebt om mensen te informeren over je merk, producten en diensten.

Community

Laat klanten kennismaken met je merk en help ze om er deel van uit te maken.

Nu populaire buitenreclame

Deze zijn niet zonder reden populair. Sla enkele van onze populairste producten voor buitenreclame in.
Hulp nodig om een begin te maken?
Werk samen met een ontwerper om logo's, reclame en meer te maken.
Meer weten?

Als je nieuws wilt delen, zit je met onze gepersonaliseerde buitenreclame goed

Voor het promoten van evenementen, het weergeven van je menu, de aankondiging van de uitverkoop of gewoon of om klanten te verwelkomen: je vindt hier de juiste buitenreclame voor je bedrijf. VistaPrint heeft diverse opties voor buitenreclame voor uiteenlopende zakelijke behoeften.

Gebruik spandoeken en gemakkelijk te verplaatsen klapborden voor de deur van je winkel om passanten aan te trekken. Stoepborden krijt kun je zo vaak bijwerken als je wilt en houden voorbijgangers op de hoogte van alles wat je te bieden hebt. Waterafstotende, lichtgewicht vlaggen wijzen mensen de weg naar je evenement of terras, waar je hen kunt verwelkomen met bedrukte spandoeken van vinyl die niet te missen zijn. Creëer een unieke ruimte op een beurs of markt in de buitenlucht met een kleurrijk meshdoek of weerbestendige buitenposters die opvallen in de menigte.

Onze buitenreclame voor bedrijven is gemaakt van wind- en weerbestendige materialen die steviger en opvallender zijn om de aandacht te vestigen op foodtrucks, terrassen, markten, parkeerplaatsen en nog veel meer. Kies het type gepersonaliseerde buitenreclame en het sjabloon dat je nodig hebt en upload je eigen ontwerp of maak je keuze uit onze uitgebreide bibliotheek. Je product wordt prachtig in full colour bedrukt en snel bezorgd, zodat je meteen je kunt beginnen om je boodschap uit te dragen.

Veelgestelde vragen

We hebben veel verschillende buitenborden voor zakelijk en thuisgebruik. Lok voorbijgangers naar binnen en informeer passanten over specials, openingstijden enzovoort met een lichtgewicht posterstoepbord, een stevig spandoek, een gemakkelijk bij te werken stoepbord krijt of een slijtvast reclamebord. Zorg dat iedereen je boodschap kan zien, zelfs in een grote mensenmassa: wind- en weerbestendige polyester vlaggen zijn gemakkelijk in te pakken en mee te nemen. Meshdoeken zijn niet alleen licht en kleurrijk, maar laten ook wind door.

Onder onze buitenreclame vind je stevige, weerbestendige opties die buiten kunnen blijven en bestand zijn tegen de elementen, maar ook weerbestendige borden die naar binnen en weer naar buiten gebracht kunnen worden.

Onze meshdoeken bijvoorbeeld zijn gemaakt van wind-, water- en UV-bestendig polyester. Dubbelzijdige klapborden zijn slijtvast en weerbestendig en worden geleverd met een beschermlaag voor je posters. Onze polyester vlaggen zijn bestand tegen de elementen en zijn windbestendig tot 95 km per uur.

Al onze buitenreclame kan van de ene plek naar de andere verplaatst worden.