Loading...

Buitenreclame

Geef je bedrijf of evenement meer bekendheid met opvallende buitenreclame die de aandacht trekt.
 
 
 
 

 
 
 
 

Nu populaire buitenreclame

Deze zijn niet zonder reden populair. Sla enkele van onze populairste producten voor buitenreclame in.

Buitenreclame is perfect om je nieuws te delen met de buitenwereld.

Voor het promoten van evenementen, het weergeven van je menu, de aankondiging van de uitverkoop of gewoon of om klanten te verwelkomen: je vindt hier de juiste buitenreclame voor je bedrijf. VistaPrint heeft voor allerlei bedrijfstoepassingen geschikte borden voor buiten.

Spandoeken en gemakkelijk verplaatsbare posterstoepborden voor je winkel om de aandacht van passanten te trekken. Stoepborden krijt kun je zo vaak bijwerken als je wilt en houden voorbijgangers op de hoogte van alles wat je te bieden hebt. Waterafstotende, lichtgewicht vlaggen wijzen mensen de weg naar je evenement of terras, waar je met zitzakken een gezellige zithoek kunt maken. Ontwerp een unieke ruimte op een evenement of markt in de openlucht met een kleurrijk meshdoek of een roll-up banner voor buiten die goed opvalt.

Onze borden en spandoeken voor buiten zijn gemaakt van water- en windbestendige materialen, zodat je duidelijk de aandacht kunt vestigen op je foodtruck, eetgelegenheid buiten, straatevenement, voortuin, parkeerterrein en meer. Kies het type buitenreclame en de sjabloon die je nodig hebt en upload je eigen ontwerp of kies er een uit onze uitgebreide bibliotheek. Je product wordt prachtig in full colour bedrukt en snel bezorgd, zodat je meteen je boodschap kunt uitdragen.

Veelgestelde vragen

We hebben veel verschillende buitenborden voor zakelijk en thuisgebruik. Lok voorbijgangers naar binnen en informeer passanten over specials, openingstijden enzovoort met een lichtgewicht posterstoepbord, een stevig spandoek, een gemakkelijk bij te werken stoepbord krijt of een slijtvast reclamebord. Zorg dat iedereen je boodschap kan zien, zelfs in een grote mensenmassa: Wind- en weerbestendige polyester vlaggen zijn gemakkelijk in te pakken en mee te nemen. Meshdoeken zijn niet alleen licht en kleurrijk, maar laten ook wind door.

Onder onze buitenreclame vind je stevige, weerbestendige opties die buiten kunnen blijven en bestand zijn tegen de elementen, maar ook weerbestendige borden die naar binnen en weer naar buiten gebracht kunnen worden.

Onze meshdoeken bijvoorbeeld zijn gemaakt van wind-, water- en UV-bestendig polyester. Dubbelzijdige posterstoepborden zijn slijtvast en weerbestendig en worden geleverd met een beschermlaag voor je posters. Onze polyester vlaggen zijn bestand tegen de elementen en zijn windbestendig tot 59 km/u.

Ja, we hebben momenteel dubbelzijdige reclameborden, posterstoepborden en stoepborden krijt.

Al onze buitenreclame kan van de ene plek naar de andere verplaatst worden.