Loading...

Maak post opvallend met bedrukte zakelijke enveloppen.

  • 3 gangbare formaten
  • C4-formaat (120 g/m²), C5- en DL-formaat (90 g/m²)
  • Optioneel adresvenster
  • Grijze veiligheidsbinnenkant
  • Flap met lijmstrook of zelfklevende plakstrip
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Professioneel en efficiënt Bedrukte zakelijke enveloppen zien er vaak professioneler uit dan handbeschreven exemplaren en maken het verzenden van facturen en andere post aan klanten veel gemakkelijker. Als je veel post te versturen hebt, kun je met bedrukte enveloppen tijd besparen en een echt professionele indruk maken. En onze grijze veiligheidsbinnenkant beschermt informatie doordat mensen niet in de envelop kunnen kijken. Met zakelijke enveloppen wordt ook het verzenden van speciale aanbiedingen simpeler, zodat je spontaner promoties kunt bedenken.

Makkelijk te zien, moeilijk over het hoofd te zien
Of je nu een factuur, bedankbriefje of voucher verstuurt, je wilt niet dat het tussen alle andere post verloren gaat. Met scherp drukwerk en een opvallend ontwerp zorg je dat je zakelijke enveloppen direct herkenbaar zijn voor mensen die je merk of producten kennen. En je hebt ook de vrijheid om je logo, afbeeldingen en andere elementen toe te voegen om potentiële klanten aan te trekken.

Simpel ontwerpproces Kies om te beginnen de hoeveelheid, het formaat, eventueel het venster en de verzegeling die je wilt voor je zakelijke enveloppen. Selecteer vervolgens 'Ontwerpen bekijken' om diverse lay-outs en stijlen te zien waar je direct je eigen informatie aan toe kunt voegen. Je kunt spelen met het lettertype, de witruimte en zelfs het formaat en de locatie van je logo of andere afbeeldingen. Als je tevreden bent met hoe alles eruit ziet, controleer je het voorbeeld en plaats je je bestelling.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten