Loading...

Markeer de gelegenheid op een unieke manier. Vier je belangrijke momenten met gepersonaliseerde feeststickers.

  • Keuze uit 4 vormen
  • Aangepaste vormen beschikbaar
  • Duurzaam wit kunststof
  • Levendig kleurendrukwerk
  • Hoeveelheden van 10 tot 10.000

Herdenk speciale dagen
Iedereen houdt van een feestje, vooral als ze een deel van het feest mee naar huis kunnen nemen. Feeststickers zijn gedenkwaardige aandenkens voor al je gasten en ze zijn perfect om te gebruiken als save-the-dates voor vrijgezellenfeesten, bruiloften en babyshowers. Je kunt je familie en vrienden ook een onvergetelijke verjaardag of diploma-uitreiking bezorgen met speciaal voor hen gemaakte stickers. Feeststickers zijn in verschillende vormen en formaten verkrijgbaar en kunnen zelfs in de vorm van je eigen ontwerp uitgesneden worden.

Levendig en duurzaam
Onze gepersonaliseerde feeststickers worden in levendige kleuren gedrukt op duurzaam wit kunststof dat water- en olieafstotend is, dus ze overleven het feest met gemak. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen, dus je vindt gegarandeerd de juiste sticker voor jouw gelegenheid. Vraag je je af hoe ze er uit komen te zien? Je kunt slechts 10 stickers bestellen om eerst uit te proberen en er later meer te kopen.

Laat het feest maar beginnen
Selecteer om te beginnen een vorm en een formaat. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp maken. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je eigen foto of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om je stickers verder aan te passen met kleuren, achtergronden en tekst.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten