Loading...

Zoek je ideale stickervorm

We hebben vormen voor elk bedrijf, karakter of project en aanpasbare stickerontwerpen voor elke vorm.

Ontwerp je eigen stickervorm

Ontwerp unieke stickers, uitgesneden in de vorm van je logo of afbeelding.

Unieke, gestileerde stickers voor elke gelegenheid

Leuke, functionele stickers die je helpen om in contact te komen met vrienden, familieleden en klanten.

Stickers onderweg

Neem je logo of favoriete foto's overal mee naar toe.

Stickers die elk bedrijf zou moeten hebben

Of je je producten gewoon in je winkel verkoopt of over de hele wereld verzendt, wij hebben de juiste stickers voor je.
Zelfklevende adresstickers
 
 
 
 
 

Bekijk stickervellen die bij je stijl passen

Zoek een geschikt ontwerp voor je merk, goede doel of promotie met onze thematische sjablonen afgedrukt op stickervellen.

Kies het juiste formaat ronde sticker voor je project

Zie onze collectie sjablonen voor ronde stickers met opties voor uitdeelmateriaal, verpakkingen en meer.
Hulp nodig bij je stickerontwerp?
Werk samen met een professionele ontwerper om een uniek ontwerp te maken of vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent.
Ontwerpdiensten verkennen

Verbeter de marketing van je eigen bedrijf met gepersonaliseerde stickers.

Unieke, bedrukte stickers zijn een gemakkelijk en betaalbaar middel om op allerlei verrassende manieren je merk te promoten en je marketing een boost te geven. Ontwerp stickers om uit te delen aan klanten, om op je productverpakkingen te plakken of om je dozen op te laten vallen.

Er zijn veel opties om je op bestelling gemaakte stickers aan te passen: Kies gemakkelijk beschrijfbaar papier of extra stevig pvc, ontwerp afwijkende vormen en formaten en kies tot slot de gewenste afwerking. Wat voor bedrijf je ook hebt, je kunt een unieke uitstraling creëren om contact te leggen met je klanten.

Vraag je je af hoe je stickers online maakt? Of je nu je steun voor een goed doel wilt laten zien, je evenementen gedenkwaardiger wilt maken of je logo wilt promoten op laptops, waterflessen en meer: we maken het proces zo gemakkelijk mogelijk en bieden zelfs deskundige hulp bij het ontwerpen als je die nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Ja, of je nu van een druk patroon houdt of juist liever een minimalistisch ontwerp wilt, we bieden keuze uit allerlei opties. Nadat je de soort en de vorm van de stickers hebt gekozen, kun je onze aanpasbare ontwerpsjablonen bekijken. Je kunt sjablonen ook filteren op branche, stijl of kleur. Daarna kun je de stickers nog voorzien van tekst, afbeeldingen of logo's.

Bekijk onze ontwerpgalerij met professioneel ontworpen sjablonen die je kunt aanpassen met je eigen tekst, afbeeldingen en logo's.
Upload je eigen ontwerp, dat je nog verder kunt aanpassen in onze ontwerpstudio.

Bij beide opties kun je een van onze professionele ontwerpers vragen om advies of hulp bij het bewerken van je ontwerp.

Je kunt verschillende stickeropties kiezen, afhankelijk van wat je nodig hebt: Moet je er op kunnen schrijven? Dan adviseren we om te beginnen met stickervellen op wit papier. Als je stickers waterbestendig moeten zijn, is onze optie met kunststof ideaal. En als je ontwerp of logo een unieke vorm heeft, kun je onze uitgesneden of contourgesneden stickers gebruiken om het echt te laten opvallen. Als je individuele stickers wilt in plaats van vellen, kijk dan bij onze losse stickers.

Je kunt bestanden uploaden in de bestandsindelingen .pdf, .png en .jpg.

Afhankelijk van het product en het formaat dat je kiest, kun je bedrukte stickers bestellen vanaf slechts 4 stuks tot maar liefst 5000 stuks.

Ja! Onze stickers op vellen wit papier zijn gemakkelijker te beschrijven. We adviseren om een permanent markeerstift te gebruiken als je wilt schrijven op stickers die van kunststof gemaakt zijn. Als je stickers met een zwarte achtergrond ontwerpt, kies dan een inktkleur die eruit springt, zoals goud, zilver of wit.

Onze papieren stickers zijn geschikt voor binnen of voor situaties waarbij je bedrukte stickers niet met vloeistoffen in contact komen. Kunststof is olie- en waterafstotend, waardoor dit een duurzamere optie is voor zowel binnen als buiten.

Ja, we adviseren om elk product helemaal opnieuw te ontwerpen. Zo krijg je de beste resultaten met stickers in verschillende vormen en formaten. Met onze ontwerpgalerij en tools kun je gemakkelijk aan de slag.