Loading...

Bedrukte mutsen

Plan je een wintersportevenement, reis je af naar een koude bestemming of ben je op zoek naar een winterse promotie? Gepersonaliseerde mutsen voorzien wintergarderobes van je merk. Upload je eigen ontwerp en maak een lekker warm weggevertje of geschenk.

8 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
8 resultaten


-

Ontwerp je eigen geborduurde mutsen.

Gepersonaliseerde mutsen zijn een praktisch en onmisbaar cadeau dat mensen gedurende de koude maanden dragen. Wil je iets ontwerpen voor je team, een weggevertje voor een evenement of een uniek cadeautje voor vrienden of familie? VistaPrint heeft precies wat je nodig hebt om je eigen muts te ontwerpen.

Kies uit diverse kleuren om je ontwerp te laten opvallen en pas het daarna aan met illustraties en tekst in onze intuïtieve ontwerpstudio. Je kunt zelfs in een paar seconden je eigen logo, illustratie of ontwerp uploaden om geborduurde mutsen te maken. Nadat je een voorbeeld van je gepersonaliseerde muts bekeken hebt, kun je het ontwerp opslaan en zelfs delen met een vriend of vriendin. En vergeet niet dat ons team van ontwerpexperts je 24/7 kan helpen om je ideeën tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk. Je kunt bestanden uploaden in de volgende indelingen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

Natuurlijk. Ons advies:

  • Gebruik duidelijke lettertypes, zodat je tekst gemakkelijk te lezen is.
  • Denk groot. Je ontwerp moet zelfs op afstand zichtbaar en begrijpelijk zijn.
  • Kies een muts in een kleur die je logo laat opvallen.

Jazeker. Je kunt een voorbeeld van je bedrukte of geborduurde mutsen bekijken, alle noodzakelijke wijzigingen aanbrengen en je ontwerp zelfs opslaan en delen met een vriend of vriendin voordat je je bestelling plaatst.

Je kunt de muts binnenstebuiten te wassen op een koud programma. Gebruik bleek zonder chloor en droog niet in de droger. We raden je aan om het gedeelte met je ontwerp niet te strijken.

Onze gepersonaliseerde mutsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, van professioneel uitziend zwart tot vrolijke, levendige kleuren zoals roze en geel. We raden je aan om rekening te houden met de kleuren van je logo. Zorg dat je geborduurde of bedrukte muts je logo complementeert en de kleuren ervan laat opvallen.

Gepersonaliseerde mutsen zijn ook geschikt als cadeau. Sommige mutsen kun je per stuk bestellen, zodat je een lekker warm winters cadeau voor een vriend, vriendin of familielid kunt ontwerpen.