Loading...

Laat van je horen met bedrukte flyers.

 • 8 formaten
 • 4 papiersoorten
 • 4 papiergewichten
 • Ongevouwen of 4 gevouwen stijlen
 • Hoeveelheden van 25 tot 20.000
 • Er zijn houders van doorzichtig pvc verkrijgbaar

Een multifunctionele klassieker
Heb je veel te zeggen, maar weinig tijd om het te zeggen? Overweeg dan eens om bedrukte flyers en folders te ontwerpen. Ze zijn voordelig, veelzijdig en gemakkelijk te verspreiden. Je kunt ze gebruiken om nieuwe producten en diensten aan te kondigen, een aanstaande uitverkoop te promoten of informatie over je bedrijf te delen. Bovendien zijn ze gemakkelijk uit te delen en te verspreiden. Je kunt ze in brievenbussen stoppen, op bureaus en balies neerleggen of zelfs in cadeautassen en bij weggevertjes doen.

Diverse aanpassingsmogelijkheden
Onze flyers en folders zijn gemakkelijk te ontwerpen en aan te passen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vouwwijzen en mooie papiersoorten, dus je vindt zeker de optie die het beste bij je past. En bij het ontwerpen van je bedrukte flyers kun je tekst, foto's, je logo en nog veel meer toevoegen. Je kunt je flyers dubbelzijdig bedrukken of voor folders kiezen als je meer informatie wilt opnemen. Bovendien hebben we houders van doorzichtig pvc waarmee je je flyers in het zicht kunt zetten.

Gemakkelijk te ontwerpen en te bestellen
Om bedrukte flyers voor je bedrijf te ontwerpen, kun je eerst een kijkje nemen bij ons assortiment volledig aanpasbare ontwerpen. We hebben zelfs opties voor specifieke evenementen en branches, zoals beauty, retail en meer. (Heb je een kant-en-klaar ontwerp dat je wilt gebruiken? Gebruik dan onze upload-optie.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met jouw informatie en de opties kiezen die het beste bij je passen. Daarna zorgen wij voor de rest. We vouwen je folders zelfs voor je. Je flyers worden professioneel gedrukt en kant-en-klaar bij je bezorgd, zodat je ze meteen aan het werk kunt zetten.

Heb je een grotere hoeveelheid nodig? Klik dan hier voor een prijsopgave op maat.

Flyers en folders

Klantbeoordelingen

709 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  479
 • 4 Sterren
  86
 • 3 Sterren
  43
 • 2 Sterren
  39
 • 1 Ster
  62
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 709 klanten

Super tevreden. Niets te klagen

9 apr 2024 | Rodney | Verified Buyer

De eerste indruk is blijvend en Vistaprint heeft bij mij zeker een positieve indruk achtergelaten. Ik zal zeker zaken blijven doen met Vistaprint

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Super bedankt voor het invullen van je beoordeling over de ontvangen flyers. Heel fijn dat de eerste indruk erg positief is en we kijken uit naar je toekomstige bestelling bij VistaPrint. We helpen je dan weer met plezier. Groet, Team Vista


Aanbevolen

8 apr 2024 | Ameerah | Verified Buyer

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij het bestellen. De kwaliteit van de producten overtrof mijn verwachtingen en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige werk!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Super bedankt dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling te schrijven over je ontvangen flyers en visitekaartjes. Wat ontzettend tof dat wij jouw verwachtingen hebben mogen overtreffen en je zeer tevreden bent met het eindresultaat. Wij kijken uit naar je toekomstige nieuwe bestelling bij VistaPrint en helpen jou dan weer met plezier. Groet, Team Vista


Vista Print is Altijd zo Behulpzaam!

4 apr 2024 | Diana

Top! Laatst ook een foutje gemaakt bij een bestelling. Contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg het bedrag meteen als vergoeding in mijn portemonnee waarna ik de bestelling kosteloos opnieuw kon doen. Echte topservice!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Wat lief dat je de moeite hebt genomen een beoordeling achter te laten over jouw ervaring met VistaPrint. We zijn blij dat onze collega Marlon je zo goed heeft mogen helpen bij je bestelling. Graag tot een volgend contact en bestelling bij VistaPrint. We helpen en adviseren jou dan met plezier!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Mooi papier, mooie glans en super netjes geleverd.

4 apr 2024 | Ingrid

Mooi van kleur en glans. En netjes (onbeschadigd) geleverd.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Ebru

3 apr 2024 | Ebru | Verified Buyer

Super tevreden! En al helemaal tevreden met de dame die me telefonisch hielp met het wijzigen van mijn bestelling

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen een beoordeling te schrijven over service van mijn collega Dana voor de bestelde flyers die je hebt mogen ontvangen. We helpen en adviseren onze klanten altijd graag met het ontwerp en de marketing. Graag tot een volgend contact en bestelling bij VistaPrint!


Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Flyers en folders in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten