Verder naar hoofdinhoud

Bureaukalender

Creëer een leuke, handige bedrukte kalender in een eenvoudig, compact formaat. Met spiraalbinding en ingebouwde standaard. FSC®-gecertificeerd product. Details bekijken

Grootte
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • NIEUW: Rechthoekige optie
  • Keuze uit 2 formaten/indelingen
  • Glossy papier van 300 g/m²
  • Ingebouwde standaard en spiraalbinding
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Slimme, compacte decoratie
Is je werkplek een beetje te leeg? Bureaukalenders met foto zijn een praktische manier om bureaus, boekenplanken of tafels wat persoonlijker te maken en ervoor te zorgen dat je geen enkele afspraak mist. Ze zijn verkrijgbaar in 2 compacte formaten en hebben een ingebouwde standaard, dus ze nemen weinig ruimte in.

Een cadeau voor familieleden, vrienden of jezelf
Gepersonaliseerde bureaukalenders zorgen niet alleen voor een vrolijk accent, maar zijn ook unieke cadeaus. Ze hebben ruimte voor een foto per maand, dus je kunt de kalender voorzien van de favoriete foto's van je ontvanger, zoals vakantiekiekjes, groepsfoto's of foto's van hun hond. Wat je ook kiest, het wordt allemaal gedrukt op papier van duurzaam beheerde bossen.

Intuïtief ontwerpproces
We hebben onze ontwerpstudio verbeterd, zodat je nog gemakkelijker je eigen kalender kunt maken. Kies eerst een sjabloon. Daarna kun je in onze ontwerpstudio foto's toevoegen, bijzondere datums markeren, verschillende achtergronden uitproberen en andere opties gebruiken. Als je klaar bent met ontwerpen, zorgen wij er daarna voor dat je kalender professioneel gedrukt en verpakt wordt. Je ontvangt een prachtig product dat je direct op je bureau kunt zetten.

bureaukalender met trouwfoto

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten