Loading...
Foamboard EU pvc

Foamex-borden

Deel nuttige informatie met handige foam borden die je binnen en buiten kunt gebruiken. Volledig aanpasbare ontwerpsjablonen met opties voor diverse formaten. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontwerp een opvallend display dat je zowel binnen als buiten kunt inzetten.

  • 5 formaten
  • 2 foamdiktes
  • Matte afwerking
  • Water- en windbestendig
  • Dubbelzijdige bedrukking mogelijk
  • Ophangopeningen beschikbaar

Op zoek naar een snelle en effectieve manier om klanten, personeel of voorbijgangers te informeren? Onze bedrukte Foamex-borden zouden wel eens een goede optie kunnen zijn. Je ontwerp wordt gedrukt op water- en windbestendig foam met een gladde, matte afwerking. Het lichtgewicht bord is makkelijk op te zetten, is maar toch geschikt voor binnen- en buitengebruik. Zo kun je snel informatie over veiligheid en gezondheid of bedrijfsinfo delen, of een boodschap verspreiden om mensen een hart onder de riem te steken.

Klaar om te creëren? Bekijk onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen voor Foamex-borden (of upload je eigen voltooide ontwerp). Als je een geschikt ontwerp hebt gevonden, kun je het aan je eigen stijl aanpassen. Kies daarna de opties die het beste bij jou passen, dan zorgen wij voor de rest. Je Foamex-borden worden professioneel bedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Je ontvangt prachtige bedrukte borden die je direct kunt gebruiken om de aandacht te trekken.

Foamboard EU pvc

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Foamex-borden in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten