Verder naar hoofdinhoud

Verjaardagsuitnodigingen voor kinderen

Volledig aanpasbare uitnodigingen voor kinderfeestjes om te vieren dat ze weer een jaartje ouder zijn. Bekijk allerlei ontwerpsjablonen met keuze uit verschillende papiersoorten en opties. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 4 formaten
  • 8 papiersoorten beschikbaar
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Wil je iets speciaals organiseren voor een kind? Met een set zelfontworpen uitnodigingen voor een kinderfeest kan de voorpret alvast beginnen en hebben ze naderhand een mooie herinnering aan die speciale dag. In onze collectie uitnodigingen voor kinderfeestjes kun je kiezen uit allerlei opties (stijlen, papiersoorten en meer) om een uitnodiging te maken die bij het unieke karakter van je kind past.

Begin met het maken van de feestuitnodigingen voor je kind door onze galerij te bekijken met volledig aanpasbare ontwerpsjablonen, zowel met als zonder foto. Zodra je een sjabloon hebt gevonden, kun je hem aanpassen en er een naam, datum en adres op zetten. Als je ontwerp helemaal perfect is, plaats je eenvoudig je bestelling en laat je de rest aan ons over. Je uitnodigingen voor het kinderfeest worden professioneel gedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Je kunt ze meteen uitdelen zodat iedereen naar het feest kan uitkijken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten