Loading...

Raamstickers

Maak optimaal gebruik van je meest zichtbare ruimte. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Zorg dat klanten nieuwsgierig worden naar je bedrijf.

  • Keuze uit 9 formaten
  • Keuze uit 3 materialen
  • Doorzichtig of ondoorzichtig
  • Opties om ze aan de binnen- en buitenkant te plakken
  • Levendig full colour drukwerk

Werk je in een winkel of kantoor met grote ramen, glazen wanden of glazen balies? Maak optimaal gebruik van die waardevolle oppervlakken met unieke raamstickers en maak in je winkel reclame voor uitverkopen, speciale evenementen of zelfs de openingstijden van je bedrijf. Aantrekkelijk promotiemateriaal kan voorbijgangers uitnodigingen om te stoppen en te kijken wat je bedrijf te bieden heeft. Wij kunnen je helpen met zakelijke raamstickers voor verschillenden doeleinden.

Klaar om je eigen raamstickers te ontwerpen? Kies eerst het materiaal voor de achtergrond: doorzichtig of niet-doorzichtig voor extra goede leesbaarheid. Bepaal daarna op welke kant van het glas je ze gaat gebruiken. Onze raamstickers zijn beschikbaar in een weerbestendige versie met de plakzijde aan de achterkant en een opvallende versie met de plakzijde aan de voorkant. Verken daarna onze vele aanpasbare sjablonen in full colour om er een te zoeken die perfect bij je past.

Als je voor de geperforeerde stickers kiest, zorg dan dat je witte en kleine lettertypen vermijdt (gebruik minstens 50pt). Vervolgens ontvang je de raamstickers en hoef je ze alleen van de achterkant los te halen en op te plakken met behulp van onze optionele gratis rakel. Dankzij het vinyl met zelfegaliserende folie kun je je raamstickers gemakkelijk verwijderen zonder vlekken of strepen achter te laten.

doorzichtig raam vinyl reclame voor kapsalon

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Raamstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten