Loading...

Persoonlijke wanddecoraties

Maak van je favoriete foto's een stijlvolle decoratie voor thuis of een persoonlijk geschenk.
canvas print
 
 
 
Foto op foam
 
Een foto op aluminium met twee kinderen die elkaar omhelzen.
 
wanddecoraties
 
 
 
verjaardagsposter-001
 

Verander een kamer in je nieuwe favoriete ruimte met bedrukte wanddecoraties, canvas prints, unieke ontwerpen en meer.

Wil je een uniek geschenk ontwerpen dat boven de schoorsteenmantel opgehangen kan worden of dat een kamer omtovert tot een inspirerende achtergrond? Met onze collectie persoonlijke wanddecoraties maak je van je foto's of originele illustraties unieke decoraties.

Veelzijdige en kostenbesparende posters zijn een gemakkelijk manier om grote tekst en foto's te laten zien. Foto's op canvas zijn stevig, bestand tegen kromtrekken en bevestigd op een frame dat je gemakkelijk kunt ophangen. Onze 12 mm dikke hout prints van mat multiplex met textuur geven je illustratie een authentieke, rustieke uitstraling. En onze aluminium borden zijn roestvrij en van premium kwaliteit. De slijtvaste inkt laat je kleuren- of zwart-witfoto goed tot zijn recht komen.

Kies het gepersonaliseerde wanddecoratieproduct dat het best bij je voorstelling past en kies vervolgens een van onze sjablonen of upload je eigen ontwerp. Wat je ook nodig hebt voor je wooninspiratie of geschenk, je vindt unieke decoratieprints die je creatie perfect uit laten komen.