Loading...

Deluxe en duurzame materialen

Geef je visitekaartje iets extra's met unieke materialen en afwerkingsopties.

Onverwachte en opvallende opties

Maak je kaartje echt anders en opvallend.
 
 
 
 
 
 
 
Val op met een uniek, voordelig ontwerp
Geef je visitekaartje een professionele afwerking. Vul een kort opdrachtformulier in en ontvang binnen 24 uur concepten van onze interne ontwerper.
Werk met een ontwerper

Ga van standaard naar prominent met opvallende materialen en afwerkingsopties.

Wil je het bedrijf zijn waar mensen het eerst aan denken? Onderscheid je kaartje (en je bedrijf) dan met een speciale selectie papiersoorten die allemaal de aandacht van mensen trekken en een gedenkwaardige indruk maken. Spot-UV en metallic foliedruk verbeteren de uitstraling van je ontwerp en benadrukken je logo, naam of andere belangrijke informatie. Met opties als superdikke visitekaartjes of pvc visitekaartjes kun je iets opvallends, vertrouwenwekkends of onverwachts presenteren. Bekijk de beschikbare opties om iets moois te creëren dat klanten niet over het hoofd kunnen zien.

Veelgestelde vragen

Kijk ook eens naar onze premium visitekaartjes, die verkrijgbaar zijn in diverse structuren en materialen.

Je kunt de hoeken, vorm en afwerkingsopties combineren met sommige (maar niet alle) andere papiersoorten. Vanwege de manier waarop we sommige van deze materialen bedrukken, zijn er enkele beperkingen aan de aanpassingsmogelijkheden. Kies hierboven een type kaartje om te zien welke opties daarvoor precies beschikbaar zijn.

Ja. Tegen een toeslag kun je de achterkant van de meeste van deze opties bedrukken, inclusief pvc. De enige uitzondering zijn onze visitekaartjesmagneten.