Verder naar hoofdinhoud
Aanbevolen
VistaPrint® balpen
Ontwerpen beschikbaar
XD Design® Kyoto A5 Notebook Cover
X3.1 pen
Wilde Softy klein notitieboek
Waterman™ Hemisphere zwarte rolpen
Waterman™ Expert Balpen
Aanbevolen
VistaPrint Executive gegraveerde pen
Nash™ promotionele balpen
University A4 documentenmap
Tech documentenmap met rits
Suber A5-notitieboek van kurk
Styluspen met houder
Styluspen in een papieren doosje
Stone Notitieboek
Cozy soft-touch pen met zwarte inkt
SoBe Balpen
Salvador Balpen
Rpet Pen
Rollerclip met full-colour drukwerk
Rolclip met full-colour drukwerk
Rollerclip met drukwerk in 1 kleur
Rio Pecas
Ringbanden
Aanbevolen
Radiant balpen
Quercus
Aanbevolen
Bedrukte metalen visitekaartjeshouder
Priestly Notitieboek met Pen
Aanbevolen
VistaPrint® gegraveerde balpen

Ontwerp praktische, gepersonaliseerde kantoorartikelen die je elke dag inspireren.

Vrolijk je werkruimte op met praktische, inspirerende benodigdheden. Met VistaPrint kun je je logo, illustratie of ontwerp op heel veel kantoorartikelen en schrijfwaren zetten. Of je nu je bureau een beetje wilt opfleuren, reclamepennen voor je volgende evenement wilt ontwerpen of je team wilt verrassen met bedrukte lekkernijen: met onze gepersonaliseerde kantoorartikelen breng je je logo gemakkelijk onder de aandacht. Ontwerp praktische artikelen die je klanten op hun werk kunnen gebruiken, zodat ze altijd aan je denken. Of ontwerp iets speciaals voor jezelf of je collega's?

Met onze intuïtieve ontwerpstudio bedruk je gemakkelijk alle kantoorartikelen en schrijfwaren die je nodig hebt. Upload om te beginnen je logo of illustratie. Je kunt je ontwerp zelfs opslaan en met een vriend of collega delen voordat je je bestelling plaatst. En onze ontwerpexperts kunnen je altijd een handje helpen om je ideeën om te zetten in mooie bedrukte producten.

Veelgestelde vragen

Ja. We raden je aan om een kleur te kiezen die je logo er echt laat uitspringen. Als je bijvoorbeeld een zwart logo op een zwart of donker product afdrukt, is je ontwerp waarschijnlijk niet duidelijk te zien.

Dat hangt af van je wensen en je budget. Als promotioneel weggevertje zijn onze kunststof pennen zeer geschikt: ideaal voor beurzen, vasteklantenpakketten, conferenties en meer. Maar als je een langdurigere indruk wilt maken, zijn onze metalen pennen een perfect medium voor je bedrijfsnaam en logo.

Natuurlijk. Je wordt eerst gevraagd om de productkleur, decoratie en hoeveelheid te kiezen. Daarna kun je een ontwerp uploaden van de volgende bestandstypen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

We hebben een uitgebreid assortiment praktische en stijlvolle producten voor op je bureau. Van gepersonaliseerd notitieboekjes tot padfolio's en van klokken tot stressballen, noem maar op! Bij VistaPrint vind je precies wat je nodig hebt om je werkplek op te vrolijken.

Jazeker. Je kunt je ontwerp nog nakijken en eventueel verder bewerken. Je kunt het ontwerp zelfs opslaan om aan collega's of vrienden te laten zien voordat je de bestelling plaatst. En als je hulp nodig hebt, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te helpen je ontwerp tot leven te brengen.