Loading...

Bagage

Reis in stijl en maak een nette indruk bij aankomst met onze gepersonaliseerde koffers en weekendtassen. Of je nu een bedrukte koffer nodig hebt als relatiegeschenk of om een reislustig maatje te verrassen, wij helpen je.

15 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
15 resultaten


-

Promoot je bedrijf met opvallende, gepersonaliseerde bagage en bedrukte koffers.

Gepersonaliseerde bagage en koffers zijn perfect als bruikbare promotionele weggevertjes. Zet je logo op weekendtassen of koffers en neem ze mee naar je volgende beurs of zakelijke ontmoeting. We hebben voor ieder wat wils, of je nu een weekendje weg gaat of een zakenreisje organiseert voor je team. Zorg ervoor dat mensen over je bedrijf praten met onze gepersonaliseerde koffers.

We hebben het makkelijk en leuk gemaakt: kies een ontwerp en maak je eigen bedrukte koffer met je logo, tekst of teamembleem. En dat is nog niet alles. Je kunt ook gepersonaliseerde weekendtassen en bagage maken in onze ontwerpstudio en ze voorzien van allerlei persoonlijke details. Ons ontwerpteam staat altijd paraat om je vragen over het ontwerpen van gepersonaliseerde weekendtassen te beantwoorden.