Verder naar hoofdinhoud

Websites en digitale marketing

Alle digitale tools die je nodig hebt om je bedrijf digitaal te presenteren en te laten groeien.

Websitebouwer

Websitebouwer

Vanaf Loading

  • Gebruiksvriendelijke ontwerpinterface
  • Gemakkelijk aan te passen sjablonen
  • Ondersteuning via chat en telefoon
  • Mobiele, responsieve websites

Veelgestelde vragen

Een domeinnaam is je adres op internet. De domeinnaam is de manier waarop klanten je website vinden. Als je het domein, bijvoorbeeld www.mijnbedrijf.nl, in je browser intypt, gaat de browser naar die locatie en geeft de content weer die daar gevonden wordt. Je domeinnaam kan ook fungeren als je online identiteit en moet dus direct gerelateerd zijn aan de naam van je bedrijf of de producten en diensten die je aanbiedt. Het is belangrijk je eigen domeinnaam te hebben om je bedrijf professioneel en geloofwaardig te presenteren op internet.

Er zijn twee manieren om je website te bouwen. Als je technisch vaardig bent en over veel tijd beschikt, kun je HTML, CSS en andere webtechnologieën leren om helemaal zelf een eigen website te bouwen. Deze methode biedt je veel flexibiliteit en controle over je website, maar vergt ook een aanzienlijke investering in tijd. De populairdere methode is het gebruik van een online websitebouwer waarmee je in veel minder tijd een professioneel uitziende website kunt bouwen. Met zo'n online websitebouwer kun je beginnen met een van de honderden ingebouwde sjablonen en het uiterlijk daarvan aanpassen met je eigen logo, kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Vervolgens voeg je content, pagina's en andere items zoals socialemediakoppelingen en winkelwagentjes toe. Met de gebruiksvriendelijke tools van een online websitebouwer maak je zonder veel moeite een zakelijke website op maat.

Als je een online websitebouwer gebruikt, kan het bouwen van je eigen website heel gemakkelijk zijn. Deze tools helpen je op weg met kant-en-klare sjablonen en moderne ontwerpen voor websites. Vervolgens kun je gemakkelijk pagina's, content, afbeeldingen en meer toevoegen om je website naar wens aan te passen. Probeer het eens uit, je kunt de websitebouwer tot 30 dagen gratis gebruiken.

Google biedt bedrijven de mogelijkheid een gratis bedrijfsprofiel aan te maken, dat ook wel Google Mijn Bedrijf (voorheen Google Places) genoemd wordt. Je bedrijfsprofiel bevat de naam van je bedrijf, een korte beschrijving, contactgegevens en zelfs foto's. Zorg dat je bedrijf niet alleen in Google vermeld wordt, maar ook in een aantal andere zoekmachines en online gidsen. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachines zoals Bing, gidsen zoals Yahoo en de Gouden Gids of platforms zoals Yelp. Het kan veel tijd kosten om je bedrijf op al die sites te vermelden, maar diensten zoals de Zoekmachinelijsten-manager van Vistaprint kunnen het proces voor je automatiseren. Je voert je gegevens één keer in en dan zorgen wij ervoor dat je op meer dan 100 sites en gidsen vermeld wordt. En als je ooit je gegevens wilt wijzigen, werken we al je vermeldingen met een enkele klik bij.

We vereisen geen langlopende contracten voor onze digitale marketingtools. Je kunt een maandelijks pakket kiezen om zo flexibel mogelijk te blijven of een jaarlijks pakket nemen om nog meer geld te besparen. Je kunt op elk moment opzeggen via je beheerpagina of door te bellen met de klantenservice.

Je kunt op elk moment opzeggen via je beheerpagina of door te bellen met de klantenservice.

Meer dan 1 miljoen mensen gebruiken onze gebruiksvriendelijke online marketingtools om hun omzet te vergroten

Citaat

Ik heb verschillende websitebouwers gebruikt en ik heb mijn beste site ooit in minder dan 15 minuten gebouwd.

Patty

Citaat

Het ziet er fantastisch uit en geeft mijn bedrijf zo'n professionele uitstraling! Ik had me niks beters kunnen wensen!

Jake

Citaat

Ik schrok terug voor de complexiteit van de computer. Ik heb toch doorgezet en mijn eigen website gebouwd. Het was een ongelofelijke ervaring. Mijn klanten zijn enthousiast over de gebruiksvriendelijke indeling en mijn persoonlijke accenten. Je moet het gewoon doen!

L Davis

Citaat

Ik heb me aangemeld om de websitebouwer gratis uit te proberen en ik vind het absoluut geweldig! Het is echt heel gemakkelijk, met stapsgewijze handleidingen en instructievideo's.

Jasmin

Citaat

Het is ontzettend gemakkelijk te gebruiken voor iemand zonder uitgebreide computerervaring. Ik vind het leuk om te doen en kan in een mum van tijd een eenvoudige website maken.

Acna

Citaat

Ze hebben uitstekend werk geleverd met mijn website en blijven ook als ik hulp nodig heb elke keer uitstekend werk leveren!

Kimberly