Loading...

Geef je tafel of thuisbar een speciaal accent met onderzetters met foto.

 • 9,5 x 9,5 cm
 • Duurzame hoogglans MDF
 • Antisliponderkant van kurk
 • Voor persoonlijk of zakelijk gebruik
 • Al vanaf 1 stuk

Decoratie: sublimatieprint (onbeperkte kleuren, voelt zacht aan, levendig, permanent drukwerk).

Opmerking: Vul het volledige ontwerpgedeelte van je onderzetters voor het beste resultaat. Blanco ruimte in het ontwerpgedeelte wordt wit op het eindproduct.

Praktisch en persoonlijk
Onderzetters met een hartverwarmende foto of ontwerp van je keuze zijn perfect voor ijskoude drankjes. Het zijn leuke, praktische cadeautjes voor housewarmingparty's en bruiloften, of gedenkwaardige aandenkens om je merk te promoten bij je klanten.

Premium bescherming van oppervlakken
Met gepersonaliseerde onderzetters kun je heel gemakkelijk vochtplekken voorkomen en tafels opvrolijken. De onderhoudsvriendelijke hoogglansafwerking geeft je foto of ontwerp veel zeggingskracht en de onderkant van kurk houdt de onderzetters op hun plaats.

Zelf gemaakt in een handomdraai
Klaar om te bestellen? Kies een van onze kant-en-klare ontwerpen, zoals een stijlvol monogram of een mooie fotocollage, of upload je eigen ontwerp of logo. Voeg je eigen details toe in onze studio, dan zorgen wij daarna voor de rest. Je ontvangt bedrukte onderzetters die je direct kunt gebruiken.

Onderzetters met foto

Klantbeoordelingen

2 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  0
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  0
 • 1 Ster
  2
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 2 klanten

Onderzetter met foto

18 dec 2023 | Anoniem

Teleurstellend. Vanuit de bestelling van de onderzetters leek het ons dat we een pakketje van 4 stuks zouden ontvangen. Het gaat echter over één stuk onderlegger… Dit is niet duidelijk vanop de bestelpagina, het is dan ook duurkoop voor slechts één onderlegger. Dit is een teleurstelling.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goedemiddag, bedankt voor de beoordeling en feedback over de onderzetter. De prijs voor de onderzetters is inderdaad per stuk, zoals dit ook op de productpagina vermeld staat. Jouw feedback m.b.t. de weergegeven afbeelding met 4 onderzetters erop welke verwarrend kan zijn, heb ik intern doorgezet als feedback aan onze productafdeling. Dank voor het doorgeven! Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Teleurstellend

2 nov 2023 | A Vogel

Ontzettend teleurgesteld dat het maar om 1 onderzetter ging, ik dacht aan een setje. Veel te hoge prijs voor maar één onderzetter!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor de feedback over de onderzetter. Wanneer je het aantal gaat selecteren op de productpagina van de onderzetter, staat de prijs per stuk vermeld. Je feedback m.b.t. de prijs zal ik intern delen met het team. Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet deze te stellen. Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-2

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten