Loading...

Til je branding naar een hoger niveau met bedrukte partytenten.

  • Formaat dak: 3 x 3 m
  • Verstelbare hoogte tot 3,42 m
  • Polyester tentstof en opklapbaar aluminium frame
  • Bestand tegen de weersomstandigheden van alle seizoenen
  • Opties voor full colour drukwerk
  • Eenvoudig te monteren zonder gereedschap
  • Inclusief frame, grondpennen en draaghoes met wieltjes

Montagehandleiding: Download dit pdf-bestand met instructies om de partytent op te zetten.

Ga naar buiten
Wil je buiten reclame maken voor je bedrijf? Met onze bedrukte wind-en waterbestendige tenten zie je er altijd stijlvol uit, weer of geen weer, van zonnige zomerdagen tot stormachtige herfstdagen. Onze bedrukte partytenten zijn een goede keuze als je je bedrijfsnaam zichtbaar wilt maken op vakbeurzen, sportevenementen of andere evenementen in de openlucht. Bovendien bieden ze beschutting tegen zon, wind en regen voor jou en voorbijgangers.

Makkelijk op te zetten en opnieuw te gebruiken
Montage is eenvoudig: onze opklapbare partytenten zijn gemaakt van resistent polyester materiaal en een stevig aluminium frame. Elke partytent heeft een dak van textiel dat met klittenband bevestigd kan worden. Vouw het frame uit, til het doek omhoog en zet het vast. En als er veel wind staat, kun je de tent verstevigen met grondpennen en scheerlijnen. De tenten kunnen makkelijk verplaatst en hergebruikt worden, zodat je je ruimte goed kunt inrichten.

Innovatief 3D-ontwerpproces
Klaar om je eigen partytent te bedrukken? Onze 3D-ontwerpstudio begeleidt je bij het hele proces. Terwijl je op elk oppervlak kleuren, afbeeldingen en tekst zet, kun je meteen bekijken hoe je partytent eruit gaat zien als hij helemaal in elkaar staat. (Je kunt hem helemaal ronddraaien, zodat je de volledige 360 graden kunt bekijken.) Hierdoor hoef je niet meer te gissen hoe het eruit komt te zien en kun je vol vertrouwen en trots je creatie maken. Als je klaar bent, zorgen wij dat je bestelling professioneel bedrukt en bezorgd wordt. Je ontvangt een partytent met print die klaar is voor je volgende outdoor evenement.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten