Loading...

Bedrukte baseballpetjes

Borduur of bedruk je eigen baseballpetjes met je logo of tekst en gebruik ze om je teamspirit of bedrijfsidentiteit te versterken. Bedrukte baseballpetjes zijn perfect voor zonnige dagen, om te werken in de buitenlucht of als weggevertjes.

28 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
28 resultaten


-

Breng je boodschap onder de aandacht met deze bedrukte baseballpetjes.

Geborduurde en gepersonaliseerde petjes met logo zijn effectieve promotionele weggevertjes. Onze gepersonaliseerde baseballpetjes zijn gemaakt van vochtafvoerend materiaal, zodat je tijdens je hele work-out fris blijft. Deze petjes met segmenten passen goed en blijven stevig zitten. We hebben zelfs gepersonaliseerde truckercaps en ongestructureerde petjes die je gemakkelijk in een rugzak of broekzak stopt.

Klaar om je bedrukte baseballpetjes te ontwerpen? We hebben bedrukte en geborduurde baseballpetjes in diverse kleuren, stijlen en maten. Kies je favoriet en pas hem aan in onze online ontwerpstudio. Wij hebben de perfecte bedrukte baseballpetjes voor je, bijvoorbeeld als werkkleding voor je medewerkers of sportkleding voor je team.

Veelgestelde vragen

In onze online ontwerp studio kun je elementen zoals tekst en illustraties toevoegen en bestanden van het type .pdf, .ai, .jpg, .png, .doc of .ppt uploaden.

Natuurlijk. We hebben bedrukte baseballpetjes van diverse merken, zoals Slazenger™, Sol’s® en Beechfield®.

We raden aan om het decoratiegedeelte van de bedrukte baseballpetjes niet te boenen of in de machine te wassen.

Onze gepersonaliseerde baseballpetjes worden voorzien van levendig stiksel, dat gestructureerd en duurzaam aanvoelt. Dat geeft je geborduurde baseballpetjes een professionele uitstraling. We hebben gepersonaliseerde baseballpetjes die ideaal zijn als promotioneel weggevertje.

Dat hangt van het product af. We hebben petjes met klittenbandsluiting, gespen, kunststof drukknopen en meer. Je vindt alle informatie op de productpagina's.