Loading...

Bedrukte stickers

Verander zichtbare ruimtes in kansen om op te vallen met onze stickers.
 
Raamstickers voor bedrijven
 
Gepersonaliseerde autodeursticker in blauw
 
Kleurrijk bedrukte autoruitsticker
 
 
 
Personaliseerbare muursticker in zwart
 
Bedrukte vloerstickers voor winkels
 

Uitgelichte productontwerpen

Maak een statement met onze selectie branchespecifieke ontwerpen.

Vakbeurs

Alles wat je nodig hebt om op te vallen en mensen aan te trekken op je volgende evenement.

Buitenreclame en evenementen

Trek meer passanten en klanten aan op je volgende evenement.

Maak van ramen, muren, auto's en vloeren marketingkansen met duurzame stickers.

Op zoek naar een nieuwe manier om je bedrijf te promoten? Bekijk dan eens onze stickercollecties, waaronder bedrukte stickers van vinyl en andere, PVC-vrije materialen. Heldere, uitnodigende raamstickers kunnen de aandacht trekken van mensen die voorbij rijden en hen ertoe verleiden om later terug te komen. Als je vaak op de weg zit, kunnen goed ontworpen autostickers je naamsbekendheid vergroten terwijl je op pad bent. En als je je klanten veiligheidsinformatie wilt geven, zijn vloerstickers ideaal.

Kies om te beginnen een van onze ontwerpen voor bedrukte stickers en voeg vervolgens belangrijke details toe aan je PVC-vrije of vinyl stickers. Aan de slag met de etalage van je winkel of de ramen van je kantoor? Kies dan gepersonaliseerde stickers van vinyl met daarop je openingstijden en contactgegevens. Je auto personaliseren? Vermeld je bedrijfsnaam, logo en website. Onze vinyl stickers zijn duurzaam en blijven goed zitten. En ons professionele drukwerk zorgt ervoor dat je stickers je bedrijf helpen promoten. En als de tijd gekomen is om ze te verwijderen, dan kan dat ook heel gemakkelijk. Zonder vieze strepen of vlekken achter te laten.

Veelgestelde vragen

We adviseren de 'natte aanbrengmethode' in 4 stappen:

 1. Reinig het oppervlak waarop je de sticker wilt aanbrengen.

 2. Maak een sopje van lauw water en afwasmiddel en breng dat aan op het oppervlak.

 3. Trek de sticker los van de achterzijde en plaats de sticker op het natte oppervlak.

 4. Strijk de sticker vanuit het midden glad met behulp van een rakel of recht voorwerp om luchtbellen en overtollige vloeistof te verwijderen.

Beide soorten stickers zijn verkrijgbaar met de plakzijde aan de voorkant of aan de achterkant. Stickers met de plakzijde aan de voorkant (ook wel stickers achter glas genoemd) worden aan de plakzijde bedrukt. Stickers met de plakzijde aan de achterkant (stickers op glas) worden aan de buitenkant van je auto of raam aangebracht.

Voor onze autostickers van vinyl gebruiken we doorzichtig polyacrylaat. Dat is een drukgevoelig, verwijderbaar kleefmiddel dat goed blijft zitten maar de lak van je auto niet beschadigt.

Welk van deze producten je kiest, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Maar er zijn wel een paar dingen om rekening mee te houden:

 • Als je auto net (opnieuw) gespoten is, adviseren we om 30 dagen te wachten voordat je een autodeursticker aanbrengt, of om autoruitstickers te gebruiken.

 • Als de kleur van je auto dicht bij de kleur van je bedrijfslogo ligt, dan kun je beter geen doorzichtige autodeursticker ontwerpen. Je logo valt dan beter op met onze witte autodeurstickers of autoruitstickers.

 • Autoruitstickers mogen nooit gebruikt worden op de voorruit, de voorste zijruiten of andere ruiten waar ze het zicht tijdens het rijden belemmeren.

Deze bedrukte stickers zijn niet gemaakt voor andere oppervlakken dan glas, autodeuren, ruiten en sommige vloeren. Maar als je toch stickers op andere oppervlakken wilt gebruiken, dan kun je het met bumperstickers proberen. Hier is meer informatie over het plaatsen van onze verschillende soorten stickers:

 • Raamstickers: alleen glas

 • Muurstickers: geverfde gipsplaten, kunststof, tegels, glad metaal, verzegeld beton en afgewerkt hout.

 • Autoruitstickers: alleen glas

 • Autodeurstickers: buitenkant van autodeuren, autoruiten.

 • Vloerstickers: hardhouten tegels, gewaxt vinyl, laminaat, verzegeld beton.

Onze bedrukte stickers kunnen gemakkelijk verplaatst worden, maar we raden niet aan om ze vaak te verwijderen en weer aan te brengen. Daardoor kunnen stof en vuil zich ophopen aan de plakzijde en bobbels veroorzaken.

Kies eerst het type sticker dat het beste bij je bedrijf past. Daarna kun je in onze gebruiksvriendelijke ontwerpstudio een ontwerp maken of je eigen ontwerp uploaden. Het is belangrijk om een groot lettertype te kiezen dat gemakkelijk leesbaar is en om veel witruimte te gebruiken. En vergeet niet je logo, contactgegevens en bedrijfsnaam te vermelden. Meer ontwerptips nodig? Lees dan onze artikelen over het ontwerpen van etalageborden en spandoeken.