Loading...

Dozen met klapdeksel tillen je merk naar een hoger niveau en maken elke uitpakervaring beter.

  • 10 formaten
  • 3 lamineringsopties
  • Duurzaam dubbelzijdig karton
  • Klepdeksel
  • Bedrukken van de binnenkant mogelijk
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Opvallend ontwerp
Nu zo veel bedrijven online, in winkels en op evenementen om de aandacht strijden, moet je zo goed mogelijk opvallen. Daar zijn onze dozen met klapdeksel ideaal voor. Ze zijn verkrijgbaar in 10 formaten met 3 lamineringsopties en het unieke, schatkistachtige ontwerp trekt zeker de aandacht van je klanten. Ook de binnenkant kan bedrukt worden, dus je hebt veel ruimte voor persoonlijke boodschappen of branding om je klanten aan je te binden.

Inpakken, instoppen, genieten
Dankzij het dubbelzijdige karton gaan onze dozen met klapdeksel lang mee en het klapdeksel zorgt er niet alleen voor dat je producten veilig ingepakt zijn, maar biedt ook een stijlvol accent bij het uitpakken. Op zoek naar de perfecte geschenkverpakking met deksel voor cadeaus? Zoek dan niet verder. Dozen met klapdeksel zijn ideaal voor cosmetica, zeepjes, sieraden en andere kleine artikelen.

Moeiteloos aan te passen
In onze 3D-ontwerpstudio maak je snel en moeiteloos je dozen met klapdeksel. Pas een sjabloon uit onze galerij aan of upload je eigen unieke logo en branding. Zet de puntjes op de i en controleer je ontwerp vanuit elke hoek tot je helemaal tevreden bent. Daarna zorgen wij voor de rest. Je ontvangt dozen met klapdeksel die je direct kunt gebruiken om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten