Loading...

Persoonlijke placemats

Versier (en bescherm) je tafels en werkbladen met bedrukte persoonlijke placemats. Mat posterpapier met eenzijdige full-colour bedrukking. Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Houd je restaurant schoon en vermaak je jongste gasten met kleurrijke, persoonlijke placemats.

  • 30 x 42,3 cm
  • Mat papier van 135 g/m²
  • Horizontale lay-out
  • Ontwerpen op voorzijde
  • Levendig, full-colour drukwerk

Oproep aan alle bar-, café- en restauranteigenaren: Op zoek naar een leuke, betaalbare manier om je tafels of bar te beschermen tegen waterkringen en etensvlekken? Dan zijn onze bedrukte persoonlijke placemats precies wat je nodig hebt. Persoonlijke placemats houden niet alleen je zaak schoon, maar bieden ook amusement voor kinderen. Bedruk de voorkant met dagspecialiteiten, je menukaart of spellen en puzzels. En vergeet niet de kleur van je persoonlijke placemats af te stemmen op je inrichting.

Start met het maken van je persoonlijke placemat door een ontwerp in hoge resolutie te uploaden. (Als je foto‘s van Facebook of je mobiele telefoon wilt gebruiken, maken we dat ook heel gemakkelijk voor je.) Tijdens de controle van je ontwerp kun je nog laatste aanpassingen maken. Daarna zorgen wij voor de rest: het professioneel bedrukken, verpakken en verzenden van je bedrukte persoonlijke placemats. Als het eindproduct wordt bezorgd, kunt je het meteen gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten