Verder naar hoofdinhoud

Persoonlijke placemats

Versier (en bescherm) je tafels en werkbladen met bedrukte persoonlijke placemats. Mat posterpapier met eenzijdige full-colour bedrukking. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 30 x 42,3 cm
  • Mat papier van 135 g/m²
  • Horizontale lay-out
  • Ontwerpen op voorzijde
  • Levendig, full-colour drukwerk

Oproep aan alle bar-, café- en restauranteigenaren: Op zoek naar een leuke, betaalbare manier om je tafels of bar te beschermen tegen waterkringen en etensvlekken? Dan zijn onze bedrukte persoonlijke placemats precies wat je nodig hebt. Persoonlijke placemats houden niet alleen je zaak schoon, maar bieden ook amusement voor kinderen. Bedruk de voorkant met dagspecialiteiten, je menukaart of spellen en puzzels. En vergeet niet de kleur van je persoonlijke placemats af te stemmen op je inrichting.

Start met het maken van je persoonlijke placemat door een ontwerp in hoge resolutie te uploaden. (Als je foto‘s van Facebook of je mobiele telefoon wilt gebruiken, maken we dat ook heel gemakkelijk voor je.) Tijdens de controle van je ontwerp kun je nog laatste aanpassingen maken. Daarna zorgen wij voor de rest: het professioneel bedrukken, verpakken en verzenden van je bedrukte persoonlijke placemats. Als het eindproduct wordt bezorgd, kunt je het meteen gebruiken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten