Loading...

Reboard borden

Maak van binnenruimtes niet te missen (en toch recyclebare) displays. Onze reboard borden zijn gemaakt van dik, duurzaam, FSC® gecertificeerd karton. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Stap over op bedrukt, recyclebaar reboard voor je volgende opvallende display.

  • 6 formaten
  • Onbuigzaam, gelaagd karton
  • Keuze uit 2 diktes
  • Alleen voor binnen
  • FSC® gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Herbruikbare en opvallende borden

Heb je een lege plek in je winkel of etalage? Met een recyclebaar, kartonnen bord maak je van die ruimte een plek om je merk onder de aandacht te brengen. Of je nu een speciale aanbieding wilt promoten, klanten wilt informeren over nieuwe producten of mensen de weg wilt wijzen, met deze reboard borden kan dat allemaal. En ze zorgen ervoor dat je bedrijfsnaam of logo opvalt op beurzen en congressen. Met deze reboard borden kun je alle kanten uit in de wetenschap dat ze volledig recyclebaar zijn en gedrukt worden op materiaal uit duurzaam beheerde bossen.

Lichtgewicht, stevig en duurzaam

Deze FSC® gecertificeerde reboard borden zijn lichtgewicht en toch ongelofelijk stevig. Het gelaagde karton heeft een honingraatachtige tussenlaag die vouwen, scheuren of slijtage tegengaat en toch niet zwaar is. Bovendien is het ook gemakkelijk te recyclen.

Volledig aanpasbare ontwerpen

Klaar om je gepersonaliseerde reboard borden te ontwerpen? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze eenvoudige uploadoptie gebruiken.) Maak er vervolgens een opvallend ontwerp van door je eigen gegevens toe te voegen. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je ontvangt reboard borden die je direct kunt gebruiken om de aandacht te trekken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten