Loading...

Verpak documenten, kleding en meer met dozen die speciaal gemaakt zijn voor compacte artikelen

  • Keuze uit 5 formaten
  • Keuze uit 4 materialen
  • Makkelijk in elkaar te zetten
  • Al vanaf 1 stuks verkrijgbaar
  • Full colour, all-over drukwerk
  • FSC®-gecertificeerde optie beschikbaar

Klein en elegant
Heb je dozen nodig die geschikt zijn voor plattere artikelen? Onze brievenbusdozen zijn speciaal ontworpen om documenten, publicaties, kleding en andere compacte artikelen te tonen tijdens evenementen (en om ervoor te zorgen dat ze mooi blijven). De combinatie van jouw eigen ontwerp met de unieke vorm en sluiting in envelopstijl zorgt ervoor dat je makkelijk in elkaar te zetten brievenbusdozen kunt ontwerpen die opvallen tussen al het andere verpakkingsmateriaal, en dat zal je klanten niet ontgaan.

Vorm en functie
Jouw ontwerp is niet het enige wat de uitstraling van je brievenbusdozen beïnvloedt. De verschillende materialen waar je uit kunt kiezen dragen ook bij aan de look, wat je stijl ook is. Onze klassieke opties zijn heel geschikt voor de meeste producten, terwijl onze unieke materialen je helpen opvallen op evenementen en vakbeurzen. Of je nu iets bijzonders en opvallends nodig hebt of juist iets subtiels, onze brievenbusdozen kunnen het allemaal.

Jouw merk, jouw dozen
Klaar om je eigen brievenbusdozen te maken? Het ontwerpproces is leuk en eenvoudig. Je kunt je eigen ontwerp toepassen met het geruststellende idee dat onze ontwerpexperts klaar staan om je te helpen als en wanneer jij dat wilt. Voeg de laatste details toe, zoals een logo of tekst, en klaar is Kees! Je brievenbusdozen worden door ons geprint en verzonden, zodat jij prachtig nieuw marketingmateriaal ontvangt.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten