Verder naar hoofdinhoud

Verjaardagsuitnodigingen voor tieners

Maak een belangrijke verjaardag extra speciaal met een zelfontworpen uitnodiging. Bekijk opties voor alle leeftijden, van 1 tot 100, in allerlei stijlen, op verschillende papiersoorten en nog veel meer. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 4 formaten
  • 8 papiersoorten beschikbaar
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Wil je een bijzondere verjaardag organiseren? Met een set uitnodigingen voor een belangrijke verjaardag zet je de juiste toon en laat je je gasten zien dat het iets voor je betekent. Wordt je 18 jaar? Passeer je de 30? Zie je Sara of Abraham? In onze collectie vind je uitnodigingen voor alle leeftijden, van de eerste verjaardag tot de allerlaatste, en alles wat daar tussen ligt. Met de vele mogelijkheden om ze aan te passen (stijlen, papiersoorten en meer) maak je eenvoudig de mooiste uitnodigingen.

Begin met het maken van de verjaardagsuitnodigingen door onze galerij te bekijken met volledig aanpasbare ontwerpsjablonen, zowel met als zonder foto. Als je een exemplaar hebt gevonden, kun je het ontwerp perfectioneren en je gegevens toevoegen: naam, datum en meer. Plaats daarna je bestelling en laat de rest aan ons over. Je uitnodigingen worden professioneel geprint, verpakt en bezorgt, zodat het feest meteen kan beginnen.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten