Loading...

Geef glans aan alles wat je verkoopt of weggeeft met luxe papieren tassen met foliedruk.

  • 4 formaten
  • Keuze uit 4 taskleuren
  • Keuze uit 5 kleuren voor de folie-reliëfdruk
  • Gemaakt van pulppapier
  • Hengsels van katoenen touw
  • Grotendeels recyclebaar

Maak indruk met reliëfdruk
Maak een sterke eerste indruk op je klanten met hoogwaardige verpakkingen die je merk weerspiegelen. De folie-reliëfdruk op het pulppapier geeft je ontwerp niet alleen diepte en structuur op elke tas, maar is ook heel stijlvol. Met luxe, bedrukte cadeautassen geef je je klanten gemakkelijk een betere ervaring.

Veelzijdige kwaliteitstassen
Met keuze uit 4 formaten, 4 kleuren en 5 reliëfdrukfolies kun je onze luxe papieren tassen afstemmen op de unieke uitstraling van je merk. De hengsels van touw in een bijpassende kleur zorgen voor een elegante afwerking van de tassen. Dankzij het stijlvolle, opvallende uiterlijk zijn ze ideaal voor boetieks of sieradenwinkels en kunnen je weggevertjes op beurzen en evenementen er een chic accent mee geven.

Gemakkelijk een prachtig ontwerp maken
Klaar om met foliereliëfdruk aan de slag te gaan? Hoe werkt foliedruk eigenlijk? Goede vraag. Je ontwerp wordt onder hitte op de tas gestempeld, waardoor een luxueus aanvoelende structuur ontstaat. Je kunt om te beginnen een aanpasbare sjabloon in onze galerij kiezen of je eigen ontwerp of logo uploaden. Wat je ook kiest, je luxe cadeautassen worden professioneel bedrukt en komen gereed voor gebruik aan, klaar om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten