Loading...

Laat je gasten snakken naar een onvergetelijk bruiloftsmaal.

 • 21 x 9,5 cm
 • 8 papiersoorten
 • Standaardhoeken
 • Levendig, full-colour drukwerk

Verheug je je al op de festiviteiten na je jawoord? Leg de basis (en dek de tafel) voor een stijlvolle, bevredigende receptie met bedrukte trouwmenu‘s. Gedrukte trouwmenukaarten bieden je gasten nuttige informatie, of je nu een meergangenmaaltijd of de beschikbare buffetopties beschrijft. En doordat er talloze ontwerpen en kleuren beschikbaar zijn, kun je je menukaarten gemakkelijk afstemmen op je andere bedrukte trouwproducten: uitnodigingen, plaatskaartjes en meer.

Klaar om te beginnen met ontwerpen? Bekijk dan onze collectie volledig aanpasbare trouwmenu‘s. Nadat je een ontwerpsjabloon hebt gekozen, helpen we je om je eigen gegevens toe te voegen in onze online studio. Perfectioneer je ontwerp, plaats je bestelling en laat de rest aan ons over. Ons professionele drukproces voor trouwmenu‘s brengt je visie tot leven. Je ontvangt prachtige trouwmenu‘s die helemaal klaar zijn voor je grote dag.

Klantbeoordelingen

4 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  4
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  0
 • 1 Ster
  0
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 4 klanten

verwachtingen overtroffen

5 feb 2024 | Kees

Vista Print in bijna alle opzichten geweldig. In het ontwerpproces als leek snel, vriendelijk en goed geholpen. Zowel via chat als aan de telefoon op verschillende tijdstippen door Mieke, Kris en Andrej. De bestelde menukaarten waren qua ontwerp precies als verwacht, perfecte afdrukken en de kwaliteit was zelfs beter dan verwacht. Dan werden ze ook nog eens 2 dagen eerder bezorgd dan verwacht. Klein minpuntje dat kaarten perse per 10 stuks moeten worden besteld. Alles bij elkaar een10-.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren beoordeling voor de ontvangen menukaarten en service die mijn collega's je via de chat en telefoon hebben mogen verlenen. De complimenten zal ik dan ook dan ook zeker delen met Mieke, Kris en Andrej. Jouw opmerking met betrekking tot de minimale bestelhoeveelheid van 10 kaarten heb ik intern als feedback gedeeld met het productteam. Dank voor het delen, wij waarderen dit enorm!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Good quality paper and print

20 jun 2023 | Rensie | Verified Buyer

Came out nice and as it looked in the editor.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

We're happy to hear that the product has met your expectations. We look forward to having you shop with us again.


Super fan

19 apr 2022 | Dely

Mooie menukaarten en snel geleverd

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

PRACHTIG

12 jun 2021 | Dilara

Ik heb voor mijn bruiloft een menu kaart en naamplaatsen ontworpen. Het ontwerpen was wel té doen soms verspringde het balkje maar was verder duidelijk. Zijn heeeel mooi geworden. Ik vond het wel echt moeilijk om het bepaalde papiersoort te bepalen omdat niet echt wist hoe het eruit kwam. Maar verder alles top! Heeeel stevig papier! Ook wil ik heel graag Job van Vistaprint (ik denk Klantenservice) bedanken. Ik heb 3 dagen moeten wachten helaas om dit pakketje te ontvangen ondanks dat ik express verzending had staan terwijl GLS er echt laks aan had. Job heeft deze mensen zelf gebeld en binnen 1 uur was alles geleverd. Bedankt Job je bent een topper!

PRACHTIG
PRACHTIG
Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-4

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Menukaarten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten