Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Zelfinktende stempels

Een eenvoudige, effectieve manier om tijd te besparen op het schrijven van enveloppen, facturen en nog veel meer. Upload eenvoudig je ontwerp om een grote stempel te laten maken met je logo, tekst of retouradres. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Inktkleur
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Bespaar tijd terwijl je een consistente uitstraling creëert voor enveloppen, facturen en meer.

  • Keuze uit 3 formaten
  • Keuze uit 3 inktkleuren
  • Kan tot 10.000 keer gebruikt worden
  • Beperkingen voor je ontwerp: lettertypen kleiner dan 8 punten, dunne lijnen of illustraties kleiner dan 0,8 mm (breedte of hoogte) kunnen niet in rubber gereproduceerd worden.

Wil je jouw takenlijstje vereenvoudigen? Onze zelfinktende stempels besparen tijd bij het adresseren van enveloppen, het betalen van rekeningen en meer. Je kunt er je initialen, bedrijfsnaam of retouradres op zetten voor je professionele correspondentie. Of maak een leuk ontwerp voor persoonlijk gebruik op kerst- en bedankkaarten.

Start het ontwerpproces door een formaat en een inktkleur te kiezen. Kies vervolgens uit onze verzameling het ontwerp dat het beste bij je past. Voeg je eigen gegevens toe en daarna zorgen wij voor de rest. Je grote stempels worden kant en klaar geleverd, je hebt geen apart inktkussen nodig.


Zelfinktende stempels

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Zelfinktende stempels in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten